Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilkaaaaejwkeqwedqw

zalezy mu czy nie?

Polecane posty

Jezuuu no i co z tego,że jest w domu to już ma sterczeć non stop przy telefonie?Też musi ugotowac,posprzatać,pospać czasem przed telewizorem z pilotem w ręku albo nawet tego chuja umyć prawda? :O

Gość pora na mojego byłego :D
bo może jest typem faceta,który lubi mieć kogoś w rezerwie nie dorabiaj sobie zbędnej ideologii. moim zdaniem wcale mu nie zależy na Tobie

nie dorabiaj sobie zbędnej ideologii. moim zdaniem wcale mu nie zależy na Tobie" czasami wydaje mi się że niektóre kobiety zamiast umysłu i rozumu mają pod czaszką siano:) nie myślą za grosz logicznie i doszukują sie dziury w całym w kazdym ruchu swojego faceta ... nie odpisuje na smsa od razu = ma kogoś,nie zalezy mu na tobie,zdradza cie pisze z błedami tudziez wali literówki = nie kocha cię nie wiem czy mam sie śmiac czy płakać z kobiet które tu piszą tego typu farmazony

Gość pora na mojego byłego :D
Reeegres ale skoro facet nie wykazuje inicjatywy (sory, ale czy pisanie sms to inicjatywa? :D) to mu nie zależy. jakby chciał to by się spotkał. jakby chciał, to by nie sprawiał ze autorka czuje się tak a nie inaczej tylko by podskakiwała z radości :D

Gość zgubiłam szkła kontaktowe !
a może w rzeczywistosci nie jest singlem?

jakby chciał, to by nie sprawiał ze autorka czuje się tak a nie inaczej " autorka czuje sie tak jak chce sie czuć Robi sama sobie jazdy i na własne zyczenie umartwia sie bez powodu ,na własne zyczenie sprawia sobie ból nie prosciej byłoby porozmawiac z tym facetem o tym problemie co ja dreczy? no ale po co? JAK AUTORKA KOCHA TAKIE STANY I JAZDY (widac to)