Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patricjanternaka

Paznokcie i Rimmel

Polecane posty

Gość Patricjanternaka

Jakie macie doswiadczenia z firma Rimmel. Lakiery do paznokci i odzywki ???????

Gość Patricjanternaka
Nikt nie ma nic do powiedzenia, tak na was liczylam. A moze za pozna pora na takie pytanie .

Gość Patricjanternaka
Dzieki kafetoster , a co robi szal ??? Bo nie mam lakierowz R..., ale kupilam odzywki i to bardzo dziwne. Nie interesuje sie firmami , tylko efektem. Dlatego pytam !!!

dla mnie bardzo duzym zaskoczeniem pozytywnym byly (sa) lakiery celii i sorai oraz bell. rimmel nie jest od nich lepszy wcale wg mnie, a tamte maja na dodatek swietne kolory (jak dla mnie). niektore lakiery wibo sa super, ale to na kolor trzeba trafic (np express growth nr 230 - 7 dni w stanie idealnym na paznokciach, dla mnie to bardzo dobry wynik, z serii extreme nails nr 302, okolo 5 dni - tez bardzo dobrze, dla porownania rimmel okolo 2-3 dni). nie polecam natomiast lakierow avon, astor, bo to to juz po 1 dniu sie sciera i odpryskuje. vipera, golden rose, editt, ados i ich podmarki szalu nie ma, ale zle nie jest. i ja nie kupuje raczej lakierow powyzej 10 zl bo nie widze sensu. pewnie jest wiele innych marek ktore sa tanie i dobre ;) z odzywek lubie wibo, miss sporty (nail expert jakos tak sie nazywa seria), soraya tak srednio... sama nie wiem. golden rose sa tez calkiem ok odzywki. najlepsze sa oliwki, i te to moga byc tez lemax (a normalnych odzywek lemax nie polecam, szajs)

Gość Patricjanternaka
Podbijam i licze na pomoc. Odzywka rimmrl "on brush " NAIL POLSH REMOVER GEL: shake bottle well before applying.Appyly one generous coat directly onto nail polish , wait for 5-10 seconds ,then wipe clean. Repeat if necessary.

NAIL POLSH REMOVER GEL: shake bottle well before applying.Appyly one generous coat directly onto nail polish , wait for 5-10 seconds ,then wipe clean. Repeat if necessary. ZMYWACZ DO PAZNOKCI wstrząśnij butelkę dobrze przed nałożeniem. nałóż jedną grubą warstwę na lakier, poczekaj 5-10 sekund, zetrzyj czystym wacikiem. jeśli potrzeba, powtórz czynność. to nie odżywka tylko zmywacz.

Gość Patricjanternaka
Zgadzam si z Toba kafetoster , czesto tansze jest lepsze. Tylko ja nie mam dostepu do tych tanszych polskich. Rimmel, ta dziwna odzywke dostalam w sallonie , a nie rozumie angielskiego. Rimmel to angielska firma. A ja jestem Germanistka . No i tak zastanawiam sie co mam zrobic z tym dziwnym zelem, co smierdzi na lakier.

Gość Patricjanternaka
Dziki kafetoster , ty jestes cudotworca, a ja myslalam ze to odzywka. Dzieki !!!!!!!!!!

z angielskich to barry m slyszalam ze jest w miare niedrogi i ma dobra jakosc, sally hansen wiem ze jest tansza niz w polsce a ma przyzwoita jakosc. jesli masz sephore, to essence powinnas znalezc, ja tych lakierow nie lubie bo mam wrazenie ze niszcza paznokcie, ale wiele osob sobie chwali

Gość Patricjanternaka
Dieki ci. Twoje wypowiedzi sa pomocne i kompetentne ❤️ 😍

Gość Patricjanternaka
To jest komedia , ja myslalam, ze to odzywka, a to zwykly zmywacz !!!!!!!!! Juz sprawdzilam, tak To normalny zmywacz. Dosyc skuteczny, bo trzy warstwy zbiera, za jedym pociagnieciem !!! Dobrze ze nie zrobilam glupoty tylko tu zapytalam , i tak gienialna osoba jak ty tak szybko to rozpracowala !

Gość Ta firma jest dobra
ma super tusze do rzes