Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowana 9090

prawo jazdy niech mi ktos odpowie

Polecane posty

a mianowicie dopiero co zaczełam kurs prawka narazie bede miec teorie jakies 2 miesiace potem zaczna sie jazdy przewiduje ze moj pierwszy egzamin bedzie około marca a od lutego maj wejsc przepisy nowego egzaminu wiec moje pytanie czy jesli zaczełam robic prawo jazdy tera kiedy sa jeszcze stare zasady to bede miec juz egzamin tym nowym systemem czy jeszcze starym ? błagam niech sie ktos wypowie

Gość taki jeden samcowaty
co ty piepszysz ?? Wyjeżdżenie h zajmie ci około miesiąca - grudzien liczmy nawet. Miesiąc oczekiwania na termin - styczen. W czym problem?? Nie wyrobisz się przed lutym?? Jakbyś szybko i sprawnie wszystko zrobila mogla bys miec nawet 2 egzaminy

a mianowicie dopiero co zaczełam kurs prawka narazie bede miec teorie jakies 2 miesiace A sory teraz rozumie EGZAMIN WEWNĘTRZNY ZA 2 miesiące.... no czyli grudzien zaczniesz jazdy. Miesiąc jezdzenia + miesiąc na egzamin........... no musisz się sprężyć żeby wyrobić. Możesz przystapić do wewnętrznego wcześniej i wcześniej zaczać jeździć. Po prostu ugadujesz się z firmą szkolącą. Pogadaj z firmą szkolącą żeby ci papiery wystawili przed końcem stycznia. Złożysz podanie i tuz przed lutym egzamin. I wszystko rob żeby teorie zaliczyc bo teoria sie zmienia :) nawet jak nie zdasz praktyki to teoria z głowy chyba 300 pytań a nie 3 tyś

teoria nam sie konczy pod koniec grudnia bo mam tylko 1 spotkanie w tygodniu a jak wiesz teorii jest 30 godzin a wmiesiąc z jazdami na bank sie nie wyrobie gdyz studiuje 2 kierunki dorywczo pracuje wiec prosze o doinformowanie mnie czy gdybym miala ten egz przypuszczalnie w marcu to jakim systemem zdaje

aktualnie jest 525 pytan potem ma byc ponad 300 maja byc filmiki i chyba 10 sekund na odpowiedz tyle ze test jednokrotnego wyboru

przepraszam tam miało byc 3000 pytan

WIĘC CI MOWIE MOZESZ PODEJSC DO EGZAMINU WEWNĘTRZNEGO I ROZPOCZAĆ JAZDY PRZED SKOŃCZENIEM WYKŁADÓW!!!! Np jutro idziesz do firmy która cie szkoli podchodzisz do kompa zdajesz wewnętrzny i ugadujesz się na jazdy. JEŚLI TWOJE PODANIE ZOSTANIE ZŁOZONE W WORDZIE po 12 lutego idziesz na nowe zasady. WIĘC JW. Zawsze kazdy ugaduje się tak że zostaje koło 5h ty żeby iśc starym sytemem MUSISZ a) zdać na już wewnętrzy i rozpocząć jazdy b) ugadać się by firma szkoląca wystawila ci karty do wordu koło stycznia gdzieś jw

ucieło mi dół nie wiem czemu... Chodziło o to ze np do któregoś tam stycznia zostało ci 20h jazdy. Błagasz ich by wystawili ci że juz wyjezdzilas wszystko i mozesz miec egzamin. Idziesz przed 12 lutego z tymi kartami. I masz wyznaczony termin egzaminu. A niewyjeżdżone godziny jeździsz w styczniu i poczatkiem lutego. Tylko po 1 musieli by ci rozpisywać max liczbę h w tygodniu. Zazwyczaj i tak każdy zostawia koło 5h przed egzaminem zeby nie zapomnieć. Więc kwestia twojego ośrodka...

dzieki wielkie :)

ja ci radze kuj pytania ten tydzien i idz zdawać wewnętrzny bo nie wyrobisz... W wordzie może być nawet > 1 miesiąc oczekiwania bo kazdy wie ze sie testy zmieniaja. Po 2 gie jak mówisz ze pracujesz no to tez nie wiem jak te godziny wyjezdzisz... Ale innej opcji nie ma. Zakuć testy iść zdać wewnętrzny i jezdzić jakieś 6h tygodniowo ci wyjdzie. Powodzenia :)

nie bedzie juz tak jak do tej pory pytan o pierwsza pomoc wszystko inne tak jak do tej pory

do babeczki w kropeczki : jest róznica zdajac w starym systemie masz bodajże 25 minut na egz a w nowym zaledwie kilka sekun na odpowiedz i nie mozesz sie wracac do tego co juz zaznaczylas/es