Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man24latosds

Fantazje pan pracujacych w warszawskich biurach...

Polecane posty

Gość man24latosds

Swoja droga, zwlaszcza z racji tego, ze w Warszawie jest wiecej kobiet niz facetow - zastanawialo mnie ile z nich marzylo, np. o zrobieniu tego (i nie chodzi tylko o lody smietankowe czy wspolne gotowanie ;-) ) w pracy/ po pracy w biurze z obcym facetem(moze petentem, a moze i nie, bo sa takie dzialy ktore nie maja kontaktow z obcym dzialem)... A zeby dodac smaczek temu tematowi prosze o odpowiedz- ile z Was zrealizowalo fantazje, chce ja zrealizowac, albo marzy o tym ale w zyciu nie sprobuje... Dodatkowo bonusowe pytanie (choc na razie nagrod nie ma ;-), ale moze pomyslimy jak zaciekawicie mnie fantazjami) - ile z Was chcialoby dolaczyc do tego kobiete, albo sprobowac tylko z nia?

Gość gorąca ryba
pierrdol się daj coś od siebie na początek

jak widać warszawianki w biurach są niezykle delikatne i kobiece :classic_cool:

wygląda zapewne dostojnie :classic_cool: tylko czasem rechocze znad kompa :D:D:D:D

ja juz pokazałam :classic_cool: ileż razy mozna te samy tzytze ogladać?😴

Gość man24latosds
hmm W tych biurach w ktorych ja bywam, kobiety sa zazwyczaj bardzo kobiece, choc nie sprawdzalem kazdej adresu zameldowania :-) Jako, ze dyskusja bardzo zboczyla z glownego tematu, przywoluje Was przedszkolna metoda do porzadku ;-) : "A kyz, siadaj, uspokoj sie i wez swoej zabawki"...