Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość np czarny las

miał ktos tort z carefoura ?

Polecane posty

Gość kgoord'fh
o Boże! to już nie ma gdzie prawdziwych ciast i tortów kupować???? supermarkety? bleeee.. ja tam pieczywa (te ich dmuchane bez smaku coś przypominające niby bułki) i warzyw nie kupuje, sery żółte są bez smaku - wszystkie rodzaje takie same, \cytryny i pomarańcze jak kupiłam były suche i zmarźnięte w środku a wędliny mają różne barwy wrr! a ciasta?? nie to jakiś żart chyba....rozumiem że nie każdy robi zakupy w Almie (ja też nie) ale na uroczystość rodzinną w życiu tam ciast!

Gość np czarny las
no włSNIE SŁYSZAŁAM ZE JEST DOBRY...

Gość A nie możesz iść do
cukierni??Dobre i świeże a tam to nie wiesz ile stało

Gość kotomysz
mowcie co chcecie, ale najlepszy tort jadlam wlasnie z hipermarketu! W cukierniach sa przeslodzone, po dwoch kesach nie mam ochoty takiego jesc

jadłam i bardzo mi smakował :) też kiedyś nie wiedziałam kto może kupować torty w marketach a tu proszę taka miła niespodzianka acha i z auchan też jadłam (śmietanowy) i również bardzo dobry

Gość mamutia
jeśli chodzi o dzieci to ja sama piekę torty 2 razy w roku . Może warto spróbować i dzieci mają święto taką atmosferę się w domu stwarza:) Z hipermarketu w życiu! Czy ty wiesz co oni tam pchają?! Dzieci truć takim śmieciowym jedzeniem

szczerze polecam torty z auchan. mają wspaniałą cukiernie. są genialne :)