Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inna 125*3

Smutna:(

Polecane posty

Gość Inna 125*3

Jakos smutno. Moze mnie ktos przytulic:(

Gość Inna 125*3
Chlopak zerwal ze mna i wyjechal za granice. Tak bez slowa wyjasnienia. Nie wiem czemu tak zrobil. Dobrze nam sie ukladalo i wogole....;(

moze nie chcial sie zegnac bo to jeszcze bardziej boli... byc moze nie chcial sie rozstawac ale cos go do tego zmusilo. a wyjechal z rodzina czy do pracy? wiesz zwiazki na odleglosc nie maja na dluzsza mete szans...

Gość Inna 125*3
Wez co ty wogole piszesz? Pewnie to jakies dziecko pisze

Gość Inna 125*3
Nie on sam wyjechal. Powiedzial ze nie kocha mnie i nie chce byc ze mna i wyszedl. Nie wierze ze tak jest przeciez bylismy ze soba 8 miesiecy:(

przykro mi... czasem tak bywa zycie bywa prewrotne i to bardzo. ale moze jest jeszcze nadzieja ze sie odezwie. nie trac nadzieiii a masz z nim jeszcze jakis kontakt?

ja od 6 sierpnia jestem szczesliwa mezatka mam 5 miesieczna coreczke wiec jak narazie zyc nie umierac... zobaczysz i tobie sie ulozy... uwierz mi tyle w zyciu przesz lam bylam tyle krzywdzona przez chłopakow ze masakra... ale w koncu trafiłam na ta moja prawdziwa milosc...

Gość dsfghjkdfghjkdfghjkls
jak ci smutno przytul siebie idz do kina wez kapiel lub zjedz ciastko albo napisz wiersz nie uzalezniaj sie od ludzi bo nikogo nie obchodzisz naucz sie kochac siebie i tyle http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

Gość dsfghjkdfghjkdfghjkls
on ci powiedzial prawde te skurwysyny penisy zygaja i tyle