Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana kofana,

Wiatraki- szkodliwe czy nie? Kto z was mieszka przy farmie watrowej?

Polecane posty

Gość anana kofana,

zdania na temat wiatrakow sa bardzo podzielone, jedni naukowcy twierdza ze nie szkodza, inni ze bardzo szkodza- glownie kobietom w ciazy i ze np ptaki wynosza sie z takich terenow jak to w koncu jest

ja znam tylko jedne badania i mowia,ze wiatraki musze byc iles tam metrow od domostw.emituja infradzwieki,ktore maja wplyw na koncentracje itd tak samo linie wysokiego napiecia

Mam rodzinę za granicą, pełno tam wiatraków, dzieci też są więc chyba kobietom tak bardzo nie szkodzi. Co do ptaków to rzeczywiście jest ich tam mniej.

ja mieszkam na wsi w NL- sa tu wiatraki,ale rowniez opryskiwane pola...musze szczerze przyznac,ze dzieci z obnizowym IQ jest sporo,ale moze nie znam statystyk w PL :(

Gość anana kofana,
to dlaczego na zchodzie juz odchodzisie od tej formy pozyskiwania energii? moze to tak samo jak z plastikowym torbami i jednorazowkami- w czasie kiedy w stanach uzywano juz od tawna papierowych,ekologicznych toreb, w Polsce byl szał na reklamowki... i dalej ich uzywamy...

Gość jeśli coś jest a jest to
mimo że wykasowałaś odpowiedź nie pasującą ci do twojej tezy, odpowiedź jest taka, ten kto trzyma kasiorę ma rację. Sa różni nawiedzeni, a jak dostaną kasę to moga stać nawet tuziny wiatraków i nikomu nie przeszkadzają i nie szkodzą.