Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ly21.

Witam. Od dziś dieta i ćwiczenia.

Polecane posty

Gość Ly21.

Witam. Start od jutra. - 19.10 Dieta; Śniadanie: 9:30/10:30 Jogurt mały gratka, kromka chleba ze słonecznikiem i pomidorem. Obiad: 16:00 Kotel mielony/ z piersi kurczaka Surówka z kapusty badź warzywna sałatka bez dodatków majonezu itd.. Herbata bez cukru Przez cały dzień pije wodę. Kolacja o godzinie 18:00 - po tej godzinie nic nie jem. Jogurt Gratka bądź serek danio małe. Herbata bez cukru. Codziennie : 100 brzuszków, + Pon, Wt, Czw Fatberning. Planuje schudnąć w tydzień 3 kg. Proszę o komentarze :) Pozdrawiam, Ly.

Gość brumaja
Hej! Ja dietę zaczynam od dzisiaj, ale możemy się jakoś wspierać. Ważę 70 kg, przy wzroście 170. Mam zamiar zrzucić 12kg, daje sobie na to 2 miesiące;))) Ja dzisiaj zjadłam już 2 jajka z pieprzem( bez soli ) i 200ml mleka z 2 lyźkami otrębów owisianych. Dzisiaj mam zamiar poćwiczyć 30 min na xboxie kinekcie (bo w formie gry łatwiej mi się wziąć za ćwiczenia) i stopniowo zwiększać czas ćwiczeń. Zjem jeszcze dziś ser biały i kefir;)) Pozdrawiam i życzę wytrwałości;)) Co do Twojej diety sugerowaląbym rozbicie posiłków na większą ilość i na mniejsze porcje;))

Gość Ly21.
Właśnie tak myślę i tak zrobię:) rozbije te posiłki. Ja dzisiaj zjadłam już z 600 kcal.. kanapki z chlebem ze slonecznikiem i z serem żółtym to nie do pochwalenia ;P Dlatego zaczynam od jutra, a dzisiaj już nie jem kalorycznych rzeczy. Będziemy się wspierać. Ja 2 lata temu schudłam własnie taka dieta jaka opisalam 12/13 kg, ale to trzeba chciec i miec motywacje i lasnie takich ludzi do wspierania. Damy radę.

Gość Ly21.
Gratka nie jest taka kaloryczna, co do danio to zgodzę się i chyba wywalę z diety. Ja 2 lata temu wlasnie dzieki Gratce i cwiczenią schudłam... tylko to wymaga mobilizacji. SŁODYCZE TO WRÓG CZŁOWIEKA, NAJWIĘKSZY. :)

Gość Ly21.
Gratka nie jest taka kaloryczna, co do danio to zgodzę się i chyba wywalę z diety. Ja 2 lata temu wlasnie dzieki Gratce i cwiczenią schudłam... tylko to wymaga mobilizacji. SŁODYCZE TO WRÓG CZŁOWIEKA, NAJWIĘKSZY. :)

Gość brumaja
A ile ważysz i ile masz zamiar zrzucić. Ja tym razem jestem zawzięta i na samą myśl o figurze sprzed ciąży robi mi się miło;)))

Gość Ly21.
Ja ważę 66 kg.Chcę schudnąć przez ten miesiąć 7 kg. Myślisz, że to realne? ;) Bo w kolejnym miesiącu chce schudnąć 4 kg. :) Czyli chcę tak okolo 15.12 ważyć : 55kg może.. 54kg ;) ważyłam tyle 2 lata temu, ale kompletnie NIC SLODKIEGO NIE JADŁAM...i to pewnie dlatego.

Gość brumaja
Myślę, że dasz radę, ja w zeszłym roku w 3 tyg schudłam 8 kilo, byłm 10 dni na diecie białkowej (ale to nie ta dukana) , a pożniej 10 dni na diecie amerykańskich astronautów i teraz też mam zamiar zastosować taką taktykę;))) No tak słodycze to zło, ale jeśli chcemy dobrze wyglądać , musimy je odstawić;/ Ja jak mam ochotę na coś słodkiego to pije cole light;))

Gość niunia_19_
Hej:-) Można sie do was dołączyć?? Ja w sumie już tydzień na diecie i schudłam 1kg:-I zawsze coś

Gość Ly21.
Tylko trzeba duzo pić wody i herbaty i ruszać się dużo. ;) SŁODYCZE od dziś wróg nr. 1:P

Gość Ly21.
Pewnie,że możesz razem bedzie łatwiej :D Rady możemy sobie dawać. Ja właśnie myślę o dobrym kosmetyku na rozstępy, bo jak chudnę to czasem mi coś wyskoczy... :/

Gość niunia_19_
Ja już po obiedzie jestem. Dzisiaj miałam dewolaja ziemniaki i suruwka z kiszonej kaspusty. Przed każdym posiłkiem staram sie pić szklanke wody gdzieś czytałam że to pomaga Ja chciałabym zrzucić tak z 10 kilo a najlepiej to 15 no ale zobaczymy jak to bedzie może w końcu mi sie uda uzyskać wymarzoną wage

Gość ewaa23
hej dziewczyny :) tez od jutra zaczynam odchudzanie ,ojj trzeba nam samozaparcia

Gość Ly21.
Ja się zapieram :D Piszcie tu za tydzień ile straciłyście :)

Gość Ly21.
Dzien dobry. To zaczynamy 1 dzień diety ;)

Gość brumaja
Ja mam dzis drugi dzień, wczorajszy był bez wpadek, zobaczymy jak dzis bedzie;))) Dla mnie w ogóle najgorsze są pierwsze 3 dni diety, a później to juz leci i nawet do słodyczy mnie nie ciągnie;))) Mam zamiar się ważyć co tydzień, a Wy jak dziewczyny??? W niedziele, było 70 kg na wadze, zobaczymy ile teraz będzie;)))

Gość Ly21.
Brumaja ja własnie też mam zamiar ważyć sie co tydzień. Najbliższe ważenie..hmm 25.10 :D to zważmy się wtedy i napiszmy :P ja nie mogę wchodzić na wagę teraz,bo stracę motywację :D

Gość dziewczyny trzymam kciuki
za was,ja co prawda juz po schudnieciu jestem ale za to wiem ze wyrzeczenia sa warte tych efektow:) bede tu zagladac jesli pozwolicie i was wspierac:)

Gość niunia_19_
Ja to mam manie ciągłego ważenia sie,nie wiem jak sie tego odłuczyć. A waże 76kg:-( a chciałabym tak 60kg...marzenie

Gość brumaja
Hej Dziewczyny! Jak tam Wasze odchudzanko??? Dajecie radę,??? Ja mam dziś 3 dzień i jest spoko, żadnego podjadania. Jestem juz po śniadanki 150 ml mleka 0,5% z dwoma łyżkami otrebów owsianych;))) i oczywiście ze słodzikem, bo inaczej nie dałabym rady;))) A we wtorek ważenie, mam nadzieje, że bedzie chociaż 2kg mniej;)) Pozdrawiam i nie podjadać mi tam;)))

Gość Ly21.
hmm.. ja to sie nawet nie ważę.. 25.10 ;P Zjadłam serek activia i herbatke do tego. :P