Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majbelyne

Podaj mi ktos parametry zeby mi youtube w tel dzialalo. w mixplus mam. one sa na

Polecane posty

Gość Majbelyne

Stronie plusa, ustaw.plus.pl Ale przez tel nie moge na nia wejsc. tam bedzie trzeba kliknac Konfiguracje telefonu>preferncje konfiguracyjne>ustawienia video. i zeby to bylo do mix plusa.

dzwoniłem do plusa w tej sprawie bo sam mam z tym problem, powiedziano mi że plus ma zablokowaną możliwość odtwarzania fimików z neta (co mym zdaniem jest wałem)

Gość Majbelyne
no to podaj mi chociaz te parametry do voeo tosprawdze z reszta ty też przecież możesz ja tam myśle że to powio wrozwiazac sprawe. a to co ci powiedzieli, to jezeli to by byla prawda to by na ich stronie tego nie bylo.

parametry do video masz na stronie plusa, ale kobieta powiedziała mi tak: plus ma zablokowaną transmisje strumienia video ale jak ma pan odpowiedni telefon to ta blokada nie obowiazuje, niby racja bo gdy miałem lg kp500 to yt ogladalem i żarlo z pakietow , gdy mam teraz nokie 6030 to zjada z kasy a nie pakietu. Ale sam nie wiem, jaki tel masz?

Gość Majbelyne
no ale ci napisalam ze jedynym internetem jaki posiadam teraz jest ten w tel, a probowalam juz wchodzic na ta strone to mi cos nie dziala wiec prosze o podanie ich tu, tu chociaz bede widziec i sobie spisze. a co do tel to mam samsung avila i jak mial go moj ojciec to yt dzialal i w ogole jest w tel skrot zainstalowany.

Punkt dostępu: video Nazwa użytkownika: plusgsm Hasło: plusgsm Adres proxy: video.proxy.plusgsm. pl Port proxy: 554 Strona domowa: video.plusgsm.pl

Gość Majbelyne
Dzieki wielkie:) a teraz mi jeszcze tylko powiedz gdzie mam to wpisac. tam gdzie net czy utworzyc nowe. i jak bede wlaczac yt to samo znajdzie to czy musze ustawiac przed.

Gość Majbelyne
Poki co to niedziala;/ Ale jeszcze pokombinuje

Gość Majbelyne
No wiec jak klikam na filmik to mi pokazuje, ze polaczono a za chwile ze połaczenie z serwerem zostało przerwane. o co wiec chodzi?