Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolantaK

Ból stopy

Polecane posty

Gość JolantaK

Witam. Proszę o pomoc. Od kilku dni odczuwam ból stopy, niezbyt silny, zewnętrzna strona, blisko palców, dodatkowo jest lekka opuchlizna i drugi palec przykurczony. Od kilku lat odczuwałam co jakiś czas ból pięt i stóp. Ból sam przechodził po niedługim czasie. Co to może być?

Gość moze mikrozlamanie
Ciezko powiedziec moja kolezanka tez tak miala po prześwietleniu stopy okazalo się ze to było złamanie śródstopia mimo ze nie uderzyla się w nic ani zle nie stanęła , po prostu ma osteoporoze i w wyniku tego mogą czasem pojawic się tzw.mikrozlamania zrob prześwietlenie ..

Gość JolantaK
Hm, lekarzem nie jestem, ale gdyby to było jakieś złamanie chociażby niewielkie, to wydaje mi się, że stopa by mnie cały czas bolała... Co prawda miałam kilka tygodni wcześniej upadek właśnie na tę stopę, ale pobolało i przestało i teraz taki objaw... Wiem, że muszę iść do lekarza, ale dopiero będę mogła wybrać się w poniedziałek. Myślałam już nawet o jakimś nerwiaku mortona, ale nie wiem czy idę w dobrym kierunku

Gość JolantaK
Czy ktoś miał coś takiego?

Gość cotomozebyccccc
hej i jak sie u ciebie potoczylo z tm bolem?mnie od jakiegos czasu pobolewa lewa stopa taki jakby nerwobol ni to bol kosci ni zyl ni skory. trudno okreslic. pronmieniuje do lytki a nawet kolana