Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viola-oszukana

zostałam oszukana przez męża :-(

Polecane posty

Gość Viola-oszukana

Mam 38 lat, od 17 lat jestem mężatką i mamy 2 dzieci w wieku 15 i 12 lat. Do czasu żyło Nam sie na dobrym poziomie ale jak sie okazało sielanka nie trwała długo, w pewnym pięknym dniu przyszedł do mnie komornik i żadał kwoty 80 000 zł jako zaległości za brak spłat kredytu gotówkowego !! Mój świat sie załamał bo nigdy takich pieniędzy nie widziałam. Pokazał mi wszystkie dokumenty i co sie okazało to kiedys tam poreczyłam 3 kredyty kolezance z pracy a ona mnie wyrolowała... Ugadałam sie z komornikiem że będę to starała się spłacic polubownie po 500-1000 zł miesięcznie, nie była łatwa z nim rozmowa on jako bezduszny urzędnik chciał odemnie deklaracji większych kwot. Razem z mężem zlikwidowalismy oszczędności i wpłaciliśmy mu 50 000 zł a resztę chcielibyśmy rozłożyc na raty po 1 000 zł- wszystko wyglądalo ok do czasu gdy nie zajął mi wynagrodzenia za pracę i zaczął pobierac kwotę ok. 1500 zł Obecnie nie mamy środków do życia a na opłaty ledwie Nam starcza czy istnieja ludzie dobrej woli którzy by sie zgodzili wpłacic chociażby 10 czy 20 zł na spłate Naszego długu ? :( Zostało tam tego ok 30 000 zł bo odsetki i koszty komornika ciagle rosną a ja juz jestem u kresu wytrzymałości.. POMOCY :((( Jeżeli by się znalaza osoba z dobrym sercem i chciałaby mi i rodzinie pomoc podają poniżej nr konta oraz dane do wpłat Komornik Henryk Kępa Gen. De Gaulle'a 11/1 Gdańsk rachunek bankowy: 58 12405400 1111 0000 4915 9848 w tytule prosze wpisywac : KM 1134/10 WE Za wszystkie wpłaty serdecznie dziekuje. Violleta

Gość dokładnie jak osoba
mąz cię oszukał?? A niby jak? Chyba koleżanka. to ją ciągaj do spłaty.

Gość dorotayyyyyyyyy
Nie twierdzę że kłamiesz,ale nie wiemczy ktoś Ci tutaj pomże.

Gość dziad65
a co to ma do rzeczy? "Mam 38 lat, od 17 lat jestem mężatką i mamy 2 dzieci w wieku 15 i 12 lat." kto cie w koncu oszukal? bralas leki? to nie caritas zegnamy

komornik nie moze tobie wziac calego wynagrodzenia. musisz zalozyc sprawe w sadzie ze komornik zabiera cale wynagrodzenie a ty nie masz z czego rodziny wyzywic

ja tez mam dlug kredyty i tez potrzebuje aby kto s za mnie to spalcil . chcetnytm rowniez podam nr konta :) aaa i jeszcze moze gratis jakis bonusik na male zakupy wymiana garderoby albo nowe auto aaa i jeszcze na zmiane wystroju ogrodu by sie przydalo to tyle dziekuje :D

Gość Viola-oszukana
dziekuję za szybką odezwę, oszukała mnie kolezanka nie spłacając kredytów które poreczyłam, mąz się do mnie nie odzywa i nie chce mi pomóc w prowadzeniu domu, powiedzial że nie da ani złotówki na moje długi bo już oddał swoje oszczędności. Jest mi wstyd prosic sie obcych ludzi o pomoc ale nie widze innej mozliwości. Jedyna rodzine jaką mam to mąz który sie do mnie nie odzywa i nie chce mnie znac. Prosze pomóżcie wiem że to wygląda na oszustwo ale ja nie mam nawet pieniędzy abym mogła dla siebie coś kupic z wypłaty zostaje mi 1100 zł i muszę utrzymac za to 3 osoby i porobic opłaty

"z wypłaty zostaje mi 1100 zł i muszę utrzymac za to 3 osoby i porobic opłaty" Wiesz ile w Polsce jest takich ludzi ? Wychowują niepełnosprawne dzieci, są samotni bez dochodów, nie mają na leki.

Gość no czekaj zaraz ci wpłace
1000zł...

Gość Tango i Walc
Ale wy wszyscy jesteście mądrzy ? No no no no ! Jeden mądrzejszy od drugiego :D Na moje oko to nie wygląda na oszustwo a raczej na desperację !!! Kto wie co jutro was jedno z drugim spotkać może ! Nie płacicie ? , OK ! Ale po co kłapać dziobami ? Może naprawdę trzeba kobiecie pomóc ?

Prykre,że jestes idiotką,że nie zdawalaś sobie sprawy co robisz -podpisując komuś(obcej babie) pozyczki. To chore i przykre ,że baba w tym wieku nie ma muzgu. Pozatym,czemu prosisz ludzi o cos takiego? Przeciez to nie my podpisywaliśmy pozryczki! Przeciez to nie my jesteśmy idiotami!!!! A gdzie koleżanka? Czemu nie spłaca???? Bo/??????????? Wole dać na jakąś fundacje dla chorych dzieci niż dla jakiejś durnej cipy . Podpisałaś to płać.

Nauczyła się luksusowego życia i teraz głupio tak zamiast jeść obiady w restauracji gotować w domu ziemniaki z jajkiem sadzonym :o Ludzie kredytów nie biorą a i tak na chleb nie mają i nie wyłudzają od obcych ludzi bo po prostu im wstyd a ty zamiast prosić o jakieś rady, może tu na forum jest jakiś prawnik to od razu poszłaś na łatwiznę i chcesz kase ciągnąć od ludzi :o Nie żal mi ciebie bo trzeba być głupim żeby komuś kredyty poręczać jak wiadomo, że w praktyce wychodzi się na tym najgorzej :o teraz radź sobie sama a nie wyłudzaj pieniędzy od ludzi, lepiej sobie z koleżanka pogadaj :o Boże co za ludzie tępi są na tym świecie :o

tango. ok wszystko pięknie ladnie. Kazdego moze to spotkać itd itp. Nosz kurwa -nie kazdego! Jestes idiota i podpisał byś komuś porzyczke-obcej babie? Koledze koleżance. Przecież wiadomo ze jak ktos nie bedzie splacal to my bedziemy mieć kiche.Więc nie tlumacz tej niewiasty bo mi sie rece opadają-na takie idiotki!!!!!!!!!

Gość Tango i Walc
Ja nie mówię, że lecę już do banku !. Ale skąd wiecie, czy nie jest to naprawdę akt desperacji ?, ona podaje konto komornika a nie swoje ?, tak ? A tu każdy taaaaaaki mądry, jak siedzi na doopie przed kompem i największa radocha to komuś dokopać ! A może jutro ktoś z was kopacze, będzie szukał bezskutecznie pomocy !!!

tango a masz pewność, że to konto komornika?

Gość Tango i Walc
Tu na tym forum grasuje zgraja wszelkiej maści zboków i świrów ! Na nich się koorwa wyżywajcie a nie na jakiejś kobiecie !!! Może nie była mądra, Fakt ! . A co ? nikt z was nigdy nikomu nie podżyrował kredytu ?, tak ?

"A co ? nikt z was nigdy nikomu nie podżyrował kredytu ?, tak ?" Nigdy w życiu nie zrobiłabym czegoś tak głupiego :o Nawet najbliższej rodzinie, mimo że mam do niej zaufanie to w życiu różnie bywa.

Gość tango i walc wcale
bym się nie zdziwiła gdybyś był/a równie mądra co autorka , ktoś napisze jeden post i ja mam uwierzyc w te brednie ? A że konto jest komornika to skąd przepraszam wiesz ? Bo jest napisane KOMORNIK ? Ręce opadają do samych kostek jacy ludzie potrafią byc naiwni

Gość Tango i Walc
Popatrzcie ilu zwykłych oszustów tu jest ! A to tarot A to data śmierci A to jakieś łańcuszki I na nich jakoś nikomu nie chce się palcem w klawisz stuknąć ! A tu ? , tacy wszyscy mocni jesteście ? I jacy oburzeni !!!! Wstyd !!!!! Kto jest bez grzechu , niech pierwszy rzuci kamień.......