Syleńka 0 Napisano Październik 18, 2011 Witajcie. Od trzech lat biorę tabletki antykoncepcyjne Rigevidon. Czułam się świetnie. Zero skutków ubocznych. Dzisiaj była u Ginekologa i poprosiłam o zmianę na jakieś które mi pomogą z cera (bardzo mi się przetłuszcza i mam masę pryszczy) powiedział ok i przepisał mi Siyndy 35. Czy one tez sa takie skuteczne jak Rigevidon jako antykoncepcja?? Wole mieć problemy z cera niż być w nieplanowanej ciąży. POMOCY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syleńka 0 Napisano Październik 18, 2011 Pomocy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syleńka 0 Napisano Październik 20, 2011 I nikt mi nie pomoże rozumiem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoojwo Napisano Październik 20, 2011 rooba dzifka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 20, 2011 wszystkie tabletki anty są tak samo skuteczne w zapobieganiu ciaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach