Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamała_samotna

Czemu zaden chlopak nie zwraca na mnie uwagi? !!!

Polecane posty

Gość takamala_samotna
ludzie mowia, ze desperatki poznaja sie przez net ;P mowi sie trudno widocznie jest mi pisane zycie w samotnosci

Gość katarzynnkaa
"ludzie mowia, ze desperatki poznaja sie przez net " Jacy ludzie? Ja takich nie znam.

Gość takamala_samotna
bo ja poznalam takich 2 kolesi przez net i gajnie sie nam pisalo, mielismy sie spotkac, ale oni przestali sie odzywac i odpowiadac na wiadomosci i do spotkania nie doszlo

Gość takamala_samotna
* fajnie sie nam pisalo :) mialo byc . dziewczyny z mojej grupy na studiach tak mowia i ciagle mi gadaja ze nie mam chlopaka, wkurzaja mnie tym...

Gość takamala_samotna
katarzynnkaa a jak poznalas go w necie? i co on Cie zaprosil gdzies, czy jak? bo ja juz sama probowalam kiedys zainicjowac spotkanie, ale od tamtego momentu koles sie nie odzywa, zapewne nie chcial sie spotkac, bo myslal, ze ja chce na randke isc, a ja chcialam go poznac, bo fajnie sie pisalo nam i wogole

Gość katarzynnkaa
tego ze studiów na gg, kiedys czasami zagadywałam do obcych ludzi z mojego miasta na gg a męża na sympatii, tylko tam to trzeba się naszukać

Gość katarzynnkaa
spotkanie jest przecież oczywiste po dłuższym gadaniu

Gość takamala_samotna
wlasnie w moim przypadku nie jest oczywiste, bo gadalam z nim miesiac, prawie codziennie i mielismy sie spotkac gdzies, np. na uczelni bo on tez tu studiuje tam gdzie ja tylko zaocznie, ale przestal sie odzywac, nawet nie odpisal co tam u niego i wogole. z moich doswiadczen wynika ze na gg to sie fajnie gada, a jak co do czego to olewaje, bo pewnie maja dziewczyna, a na gadu pisza tak sobie i zamydlaja oczy

Gość darkzone
Cóż, nie jestem desperatem (wbrew stereotypom :P o poznawaniu kogoś na necie :P) ale możemy porozmawiać na gg 7742552. Odezwij się mała, nikt nigdy nie wie co się zdarzy :)

Gość takamala_samotna
no i tak to wlasnie jest. teraz rzadko chlopak pierwszy wyjdzie z inicjatywa, no chyba, ze mu zalezy i dziewczyna mu sie podoba to wtedy tak, co u mnie nie jest mozliwe i nie bylo ;( bo na uczelni jest duzo dziewczyn i mozna przebierac, a chlopak, to prawie kazdy zajety, jak fajny

Gość takamala_samotna
ide na zakupy, moze kogos spotkam. piszcie jesli macie jakies pomusly i uwagi, co do mojego tematu

Gość darkzone
Ja właśnie wychodzę z inicjatywą... ale pewnie nie napiszesz :P

Gość ja tez nie mam faceta.........
i nikt na mnie nie patrzy, ale to dlatego że jestem brzydka, a ze jestem brzydka to nie mam znajomych, a ze nie mam znajomych to nie mam z kim wyjść, wiec siedze jak emerytka w domu i zazdroszcze tym ludziom którzy maja z kim wyjsc, parom ze moga sie poprzytulac w te chlodne wieczory ach ty zycia ahaa

Gość katarzynnkaa
ja przez net szukałam dlatego, że nie miałam za bardzo sposobności poznać kogoś w realu. Zamknięte grono znajomych, znajomości z dyskotek itd. mnie nie interesowały, w pracy same kobiety.

Gość takamala_samotna
na zakupach nikogo nie poznalam ;(

Gość takamala_samotna
darkzone, a Ty skad jestes? moze bym sie odezwala, ale boje sie ze masz moze jestes 40 letnim facetem

Gość darkzone
Mam 21 lat, jendak raczej Ci tego nie udowodnie... Musisz wierzyć na słowo :P

Gość Żrę banana
Bo wiedzą, że nosisz majtki w grochy, pieski i serduszka.

Gość KIEDY CIE SPOTKAM O ŚLICZNA
164 wzrostu, dlugie ciemno brazowe wlosy (krecone troche), szczupla :) :) :) Nie czytalem co pisali bo mi się nie chciało...Ale jakoś tak to już jest że czasem sie trudno zejść. Brązowe loki i tak koło 161 164 małe piersi. I taki kujonek. A w nocy demon. To mój typ...... Ale jakoś ja do żadnej takiej nie zagadałem.... Więc może to po prostu stąd że za ładne jesteście?? I sie boimy

Gość samotny ):(
takamala_samotna Skąd jesteś lub w jakim mieście studiujesz , aha i napisz jaki przedział wiekowy cię interesuje? Musisz być wyjątkowa :)

Gość darkzone
No właśnie taka mała, napisz z jakiego miasta jesteś.

Gość takamala_samotna
jestem z Bydgoszczy, a czemu?

Gość darkzone
a Wy skad jestescie?

takamała_samotna ja z Wrocka jestem , ale to nie problem,są komunikatory a spotkać się zawsze można :).

Gość takamala_samotna
no mozna ;) wiek jaki mnie interesuje? co za pytanie hahaha a wlasciwie tak serio to od ok 21 do 23 lat najlepiej

troszkę starszy jestem niż 23 :)