Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiadomość sms

Nie mogę znależć pracy....

Polecane posty

Gość wiadomość sms

Od początku pażdziernika szukam pracy w Warszawie i powoli wpadam w rozpacz bo jakos nikt specjalnie się nie odzywa. Rozesłałam mnóstwo cv,poroznosiłam osobiście i nic. Jedynie do opieki nad dzieckiem za 1200 zl dostalam odpowiedz ale bardzo mnie to nie urządza bo za mieszkanie placę 550. Jestem młoda,dyspozycyjna i nie moge znależć pracy.Szlag by to trafił :(

Gość podaj gg
moze jakos pomoge

Gość pytanieeeeeeeeeeeeeee
ile masz lat, jakie doświadczenie, wykształcenie?

Gość Marilenka
Nie poddawaj się, teraz dużo osób tak ma.

Gość ktos232456
tez tak mam, szukam od poczatku pazdziernika i tylko same oferty na handlowca sa

Gość kokokk
ja w warszawie płaciłam tyle samo za mieszkanie i zarabiałam 1000 zł. nie marudź tylko bierz co dają. trzeba było nie głosowwać na PO

Gość krups
Okęcie, restauracja SODEXHO w biurowcu Sonata przy ul. 17 Stycznia 45 aż piszczą za pracownikami

Gość wiadomość sms
Lat 23. Pół roku pracowałam jako kelnerka,rok czasu na stażu jako asystentka sekretarki.Wykształcenie wyższe niepełne (po ciulowym kierunku). Wiem,ze nie tylko ja szukam ale taka wegetacja przygnębia. Już nie mogę w domu wysiedzieć...

Gość tez mam ten problem
Szukam pracy w Warszawie za sensowne pieniądze i nic...ciągle cisza,a mam wykształcenie wyższe i doświadczenie... :/

Gość wiadomość sms
Nie głosowałam na PO. Cóż ze piszczą jak się nikt nie odzywa. Przeciez nie czekam az praca sama do mnie przyjdzie tylko chodzę szukam i nic.

Gość kokokk
DLATEGO JA OTWIERAM WŁASNY BIZNES,BO ŻADNEGO DZIADA NIE BĘDĘ DORABIAŁA. MIAŁAM DOŚĆ...MIESZKANIA W CIUL DROGIE A ONI RZUCAJĄ JAKIEŚ ŚMIESZNE SUMY

Gość wielkie halo o nic
Ja też szukam pracy, mam 25 lat, 4-letnie doświadczenie w pracy biurowej, jestem po dobrych studiach, znam dobrze 2 języki, ucze się trzeciego. Latam z jednej rozmowy na drugą i co z tego jeśli nikt nie chce mnie przyjąć z powodu bardzo brzydkiego wyglądu:( jestem załamana

Gość kokokk
wiesz ile ja chodziłam za pracą?? mam skończone studia wyższe, praktykę w zawodzie i mnóstwo kursów i szkoleń. Ile mi proponowali? 800 zł, 1000 zł. Wreszcie się wkurzyłam i powiedziałam sobie: DOSYĆ TEGO!! albo jestem takim pechowcem,albo nie wiem sama. Mam koleżankę, która no tym samym kierunku 0 doświadczenia pracy w zawodzie i zero kursów. Przyjęli ją, przeszkolili ze wszystkiego o czym ja tylko mogłabym marzyć i zarabia 3 tys. Ja 3 lata doświadczenia i dupa.

Gość Saroyeva
przestancie z tanagonka na PO, czy wy naprawde myslicie ze ten wasz wszechmocny i milosierny ciul Jarek by cos na to poradzil? mozna powiedziec, ze za jego czasow bylo mniejsze bezrobocie..hmmm a jak to osiagnal? Tak ze pelno mlodych ludzi wyjechalo z Polski...przestancie byc naiwni ze za PISuarow by bylo lepiej

Gość klembubuszek
saroyewa spierdalaj z tym chwaleniem PEŁO. Topic jest na inny temat, nie wpierdalaj się z tematami o polityce bo zepsujesz nam top

Gość wiadomość sms
Kurcze niektórzy zostawią tylko 1 cv i zostają przyjęci a inni mimo,że się starają to nawet na głupią rozmowę nie zostaną zaproszeni. Najlepsze jest to,ze do tej pory wiszą ogłoszenia na kóre odpowiedzialam a nikt nawet do mnie nie zadzwonił zeby zobaczyc czy sie nadaje :O

Gość Saroyeva
bede pisala to co mi sie podoba, poza tym nie ja zaczelam wychwalac PISuary w nieboglosy i Jarka wszechmogacego

Gość klembubuszek
w tym kraju nie doceniaja fachowców

Gość nie jest tak źle
Ja po ponad dwóch latach znalazłam pracę w sklepie za 1300 zł netto na początek.

Gość wielkie halo o nic
Jeśli nie dzwonią to się nie łudzisz wiesz na czym stoisz. W tym miesiącu byłam już na 4 rozmowach, zawsze idę z małą iskierką nadziei, że może tym razem. Ale zawsze to samo, kurwa mać Zbywają mnie, zawsze. Jestem inteligentną i rozsądną kobietą, mam kilka lat doświadczeń. Zamiast mnie wybierają dziewczyny bez doświadczenia dopiero po studiach no ale ŁADNE

Gość klembubuszek
nikt tu o jarku nie pisał poza toba

Gość klembubuszek
nie sądzę,żeby problemem był twój wygląd...chyba,że to stanowisko dla osoby która ma WYGLĄDAĆ

1200zł za opiekę nad dzieckiem ci nie pasuje? To jakaś trochę dziwna jesteś. Nie rozumiem czemu nie możesz wziąć tej pracy i w międzyczasie szukać dalej mając już środki na opłaty. Te 1200zł to pewnie za samą opiekę PLUS wyżywienie przecież. Tak źle?

Gość ale jak ktoś pisze
żeby nie popierać PO to nie przeszkadza ci, że topik jest zaśmiecany politycznymi pierdołami

Gość kochana autorko...
... ja mam wyższe wykształcenie medyczne, prawie 2 lata doświadczenia w zawodzie, a siedze za biurkiem w beznadziejnej firmiei zarabiam dokładnie 1034 zł miesięcznie ;/ A żyć i spłacać kredyt trzeba...

Gość klembubuszek
załóż sobie top o polityce i szanownym Tusku i Jarku i będzie po sprawie. Po co dalej rozwijasz niepotrzebną dyskusję?

Gość klembubuszek
też uważam,że 1200 za opiekę nad dzieckiem to naprawdę dużo. W międzyczasie można szukać innej pracy

Gość Saroyeva
klembubuszek zenado przestan zasyfiac temat

Gość klembubuszek
soreyva to ty go zasyfiasz dyskusją o polityce. nie będę odpowiadać na twoje żałosne posty. żegnam cie

Gość ale jak ktoś pisze
po co mam zkładać? ja się tylko odniosłam do twojej ostatniej wypowiedzi, albo coś nam przeszkadza albo nie. No właśnie, nie rozwijaj dalej dyskusji.