Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka Miki

Otwarte małżeństwo

Polecane posty

Gość gość
ale k***a

Gość gość
wlasnie tak jak to tak mozna w ogole tego nie rozumiem od kiedy to tak :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
Cześć. Zastanawiam się nad tym samym. Niestety jak wyjawiłam moje pragnienia mężowi, to nie zgodził się na to, stwierdził że zaproponowalam to bo mnie zaniedbuje i zaczął poświęcać mi więcej uwagi i bardziej się starać. Powiedział że jak minie troche czasu i nadal będę chciała to wtedy się nad tym zastanowimy. I wogole olej te hejty wiadomo, że mało osób podziela nasz sposób widzenia świata

Gość gość
Oczywiście lepsze to niż zdradzenie się, kombinowanie itd. Wszystko jasne i klarowne.

Gość gość
ja bym się zgodził

Gość yogi

Hipokryzja w Polsce jest pod tym względem przerażająca.Obserwuję wzrost ilośći kobiet z bransoletką na kostce-symbolem cuckoldu.Wzrasta A wszyscy mówią że nie.

Gość xxx
Dnia 18.10.2011 o 20:11, Gość Malutka Miki napisał:

Chce to załatwić dobrze, oczywiście mogłabym zdradzić, mąż zapewne nigdy by się nie dowiedział, ale ponieważ go kocham, chce być uczciwa wobec niego. Poza tym on przecież też by mógł próbować z innymi laskami jakby chciał, to działa w dwie strony.

Może zaproponuj mu wspólne spotkania z innymi parami .Są świetne miejsca dla swingersów , polecam.