Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka02

Mały penis to żenada. Panowie...nie oszukujcie się ,ze rozmar się nie liczy.

Polecane posty

Gość julka02

Z gory uprzedzam ,ze nie jestem deską, u kobiet liczy się biust czy to sie komus podoba czy nie. A u faceta penis. Niby srednia to 14-15 czy jakos tak, co to jest? Tyle to mają dzieci a nie dorosli faceci. Osmieszacie się takim kikutem , taki penis to jak przerośnieta łechtaczka. Kobiety piszą ,ze takie sa ok bo innych nie miały albo glupio im robic przykrosc tzn wlasnym męzom,facetom ze mają malutko w spodniach. Penis zaczyna się od 17cm dlugosci ,13 obwodu, to minimum . Ponizej tego to jakies smieszne ''cos'' :O PS: nie jestem rozruchaną dziwką, mialam 3 partnerów.

Gość offerma....
mam 23 cm.

Gość offerma....
ja 28,5 cm

hahahahahaha , to co kurwa mamy sobie powiekszac tylko ze wy lubicie duze ? :D :D mamy to co mamy i tyle , jednak jestescie glupie -.-

Gość julka02
14 to ma moja łechtaczka :O

Gość a mój urósł
do 31,5 cm i się nawet tym nie chwalę, no chyba, że jakaś kobieta chce to cudo zobaczyć ...

Gość fotel
mierzyłaś im linijką,czy w swojej naiwności wierzyłaś na słowo?

Gość złośliwy chłop
Gorzej jak facet jest bezpłodny, wtedy nawet rozmiar nie pomoże:)

Gość ooo, daj tu tego fiutka
31,5 cm. chętnie obejrzę fotę :) :) odwdzięczę sie cycusiami!

Gość dobrogulanka
4 penisy przed mężem były większe ale no co zrobię skoro on jest najwspanialszy dla mnie na życie? nie można miec wszystkiego

Gość a mój urósł
z racji tego, że jest to bardzo wyjątkowy widok to do oglądania tylko w realu

Gość ooo, daj tu tego fiutka
a skąd jesteś?

Gość z nie za dużym...
Kobieto... czy Tobie tylko seks w głowie? A podobno tylko faceci tak mają...

Gość a mój urósł
z Dolnego Śląska

Gość violaviola
zgadzam sie z autorką mój eks miał 14cm a obecny facet ponad 18 i mówie wam niebo a ziemia, bez porównania

Gość ale i tak ważniejsza
jest grubość

Gość jem torta77
chyba jednak jesteś rozroochana :o moj facet ma 15 i jest w sam raz, w niektorych pozycjach nie mozemy bo po prostu BOLI. wy chyba masz tam wiadro

Gość violaviola
jak masz 155 cm wzrostu to i niektóre narządy mniejsze może masz nadżerkę i cie boli, bo 15 cm to liliput

Gość jestem zdrowa i normalnej
budowy, moj facet ma jakies 16 i jest dla mnie za duzy - tzn jest fajnie, ale poczatek jest bolesny i pozycje umozliwiajace glebsza penetracje tez (bo wchodzi za gleboko) nie chaialabym aby byl wiekszy

wiadomo ze rozmiar sie liczy ale zazwyczaj od 15 do 16 cm styka bo i tak przy wiekszosci pozycji nie da sie wejsc do konca bo partnerke boli chyba ze jest naprawde ostro napalona i pod wplywem % wtedy mozna jechac z miesem na maksa :D zreszta tylko pierwsze 8 cm pochwy jest unerwione wiec dalej juz nie odczowa przyjemnosci wiec bardziej sie liczy grubosc niz dlugosc aczkolwiek dlugosc tez ma znaczenie i mniejszy jak 14 centow nie powinien byc, zreszta partnerka ma wieksza frajde przy lodzie bo jednak bardziej sie podnieci jak w reku bedzie miala potezne peto niz olowek :) ja mam 16,5 - 17cm zalezy od poziomu podniecenia wiec ponad przecietna a na pieska od tylu moge zapomniec zeby ostro poszalec i pchac do konca... chyba ze tak jak pisalem partnerka az kipi z podniecenia i wypila 1-2 piwka :) TO TYLE A TAK POZATYM TO JEBANE PROWO

Gość sdfsfqsdfsdfsdfsdfdsfdsfsdffee
moj facet ma 14 cm dlugosc i 14 cm grubosc, przed nim mialam facetow o duzo wiekszych penisach, ale tylko on mi odpowiada, tak ze nie pisz tutaj glupot,pewnie rozjechana jestes i dlatego nie czujesz tych krotszych

Gość Złota_Lilia90
Niektóre kobiety to jednak są pierdolnięte. No chyba że napisał to facet, który po prostu chciał się dowartościować, bo np. mimo dużego penisa zostawiła go kobieta. Ja nie wiem dokładnie ile cm ma mój facet i nie rozwodzę się nad tym. Wiem, że nie ma małego bo widzę, ale nie wyobrażam sobie żeby go dokładnie mierzyć. :) Dla mnie liczy się uczucie, a nie długość penisa. Fajnie, że ma dużego, ale nie widzę powodów, dla których miałabym obrażać na forum panów nieco skromniej obdarowanych. Chyba naprawdę nie macie co robić w ciągu dnia. A skoro średnia wynosi 14-15 cm to znaczy, że takie penisy są w normie u dorosłych mężczyzn, a nie u dzieci! Tyle ode mnie.

Gość virescens
julka02 - najwyraźniej ma tak rozjechane cipsko że żaden facet nie może daję rady żeby się zaspokoić wkłada sobie aż pod łokieć ! he he he

Gość Złota_Lilia90
Dokładnie. Skoro standardowy penis jest dla niej stanowczo za mały to znaczy, że coś z nią nie tak.

Gość Przeciętna
Odległość pochwy od macicy to 12cm i duży penis nie jest wcale dobry:( ja mam 27 i bardzo źle się z tym czuje:( nie lubię gdy zadaje czasem partnerce ból mimo że i tak nie mogę całego włożyć:( dużym choojem to się można przed głupimi rozyebundami chwalić:( mnie wcale nie cieszy że mam takiego:( ciągle muszę uważać nigdy nie mogę pójść na całość a tak bym chciał zatopić się w niej cały:( duże chooye są do d...:(