Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość got the love yaa

od kiedy ćwiczenia na brzuch po cc?

Polecane posty

Gość got the love yaa

jestem 4 i poł miesiąca po cc, a dzisiaj przeczytalam ze przez poł roku nie mozna cwiczyc;/ a ja od 2 tygodni codziennie robie brzuszki, nozyce, swiece itd

Gość got the love yaa
prosze o odp

Gość got the love yaa
aha czyli rozumiem, że żadna mama nie chcę schudnąc po ciązy;/

ja miałam cc ale ja jestem leniuchem, nie ćwiczyłam, nawet nie byłam na diecie a waga sama mi spadła i brzuch wrócił do wyglądu z przed ciąży :D mam dobrą przemianę materii chyba

szczerze mowiac nie wiem kiedy mozna - chyba nie ma na to przepisu... u mnie wyglada to tak ze nie musze cwiczyc choc myslałam nad tym bo martwiłam sie ze zostana mi kg po ciazy,,,,jestem 2,5 mies po cc a brzuch mam ładniejszy niz przed ciążą.

Gość got the love yaa
szczesciary! ale wam zazdroszcze

jeśli czujesz sie na siłach nic cie nie boli po cc, ćwicz, ale nie forsuj sie bo róznie moze być, moge ci polecic krecenie hula-hop, mnie bardzo pomogło na zgubienie brzucha i wyrzeźbienie talii...bo brzuszki tak naprawde kształtują miesnie brzucha a jesli masz tłuszczyk na zewnatrz bo on nie zginie tak łatwo tylko bedziesz miec mocniejsze mieśnie brzucha....poza tym np skakanie na skakance w miejscu tez świetnie spala kalorie ( np. stosuja tą metode sportowcy)....powodzenia :)