Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaabnbnaaaaa

Mam pytanie do osób które kiedyś ćwiczyło siłowo !@!Bardzo WAŻNE DLA MNIE @!@!@!

Polecane posty

Gość kasiaaabnbnaaaaa

W jakim czasie mogę podnieść moją siłę czy 2 tygodnie wystarczą . Muszę rzucić 3 kg piłką oburącz za głowy 5 metrów . na razie rzucam około 4 m 70-80 cm . czy jest sens stawiać się na egzamin za 2 tyg z takim wynikiem ? czy jest możliwość w 2 tygodnie nadrobić te 30 cm ?

Gość olaboga123
policja.... ;> też mam ten problem i test niebawem ;/

Gość mam 32 lata....
strasznie slaba jestes, cwiczysz cos? bo mi to slabizna pachnie....

Gość kasiaaabnbnaaaaa
Bambino-- jak mogę poprawić ten rzut o metr w tydzień ? jakieś ćwiczenia siłowe ? mam taką piłkę lekarską rzucam sobie nią tydzień ale cały czas jest na około 4 m 70 cm :( olaboga123 - a gdzie zdajesz ? długo czekałaś na sprawnościówkę tzn od momentu zapisania się ?

W 2 tyg. to ty sobie możesz zakwasów narobić tylko. Sam mięsień czworoboczny wymaga kilku miesięcy ćwiczeń, żeby była jakakolwiek poprawa wytrzymałości nóg. To samo mięśnie grzbietu, brzucha czy cokolwiek jeszcze zaplanujesz. I to zakładając wizyty na siłowni 3x w tygodniu po 1.5h minimum.

Gość taaa i takim
oto sposobem do policji ida tacy co nawet 5 kg nie potrafia pileczka rzucic

Gość kasiaaabnbnaaaaa
mam 32 lata.... - no wiem że to nie jest jakiś zachwycający wynik ale bardzo mi zależy na tym egzaminie :( i chciałam się tu dowiedzieć co mogę jeszcze zrobic przez te 2 tygonie żeby się udało..

Gość kasiaaabnbnaaaaa
czyli nie ma szans nadrobić tych 30 cm ?

Gość olaboga123
będę zdawać w SŁupsku 13 listopada... też mam problemy z ćwiczeniami :( dwa miesiące przed się dowiedziałam o tym terminie

Gość kasiaaabnbnaaaaa
-Bambino-- dzięki tak własnie będę robiła :) może sie uda :) olaboga123-2 miesiące to jakos strasznie długo u nas są przecietnie po 3 tygodniach o dnia zapisania się ..

Gość kasiaaabnbnaaaaa
-Bambino-- - widzę że znasz się w tej tematyce :) a tobie do czego potrzebny był rzut piłką ? może też jakiś egzamin ?

Gość olaboga123
może i długo ale pomimo ćwiczeń ma ten sam problem co Ty ;/

Gość kasiaaabnbnaaaaa
ale ja tez ćwicze cały czas już około 1.5 miesiaca ale tylko siłowo ...rzadko rzucałam piłką i jak widać to błąd

Gość Gimnazjalistka teraz
Ja i moje 13 letnie koleżanki miałyśmy ostatnio zaleczenia rzutu za głowy piłką 3 kilogramową i najsłabszy wynik to 6m. Jeśli startujesz na policjantkę, to usuń się w cień, bo na nic się nie przydasz będąc tak słabą :O

Gość mnmnmbnmbhfghgh
Gimnazjalistka teraz- hmm jakos mi się w to za bardzo wierzyć nie chce . trenuje z 3 dziewczynami żadna nie jest dobra w żucie ogólnie słyszałam że wiele kobiet ma problem z przekroczeniem tej magicznej granicy 5 m .