Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vera@@@

SEKSUOLOG - był ktoś?

Polecane posty

Gość vera@@@

Jak wygląda wizyta u seksuologa?O co pyta taki lekarz za pierwszym razem?Chće się umówić zt akowym bo nie mam ochoty na seks Zastanawiam się jak taki lekarz może mi pomóc Prosze o wypowiedzi tylko osoby ktore mialy jakies doswiadczenia w tej dziedzinie Małolatom dziękuję za wypowiedzi

Gość Pomarańczowy Seksuolog
Dzień dobry, proszę się rozebrać, proszę się pochylić i oprzeć o kozetkę, proszę nie krzyczeć :classic_cool:

Gość vera@@@
Widac na kafe narazie same małolaty:PBo nikt nie wie nic o seksuologu:P

Gość vb gf fg
moze brak twojej checi na seks wynika ze zlego stanu zdrowia? najpierw zrob sobie badania krwi, etc.

Gość vera@@@@
Głupie podszywy - zdolne do tego żeby zaklepać czyiś nick...No mniejsza z tym Naprawdę nikt z Was nie był u takiego lekarza?Nie macie problemów?ZAZDROSZCZE

Idziesz do sexuologa jak do normalego lekarza.Siadasz,nawijasz jaki mas zproblem i odpowiednio od decyzji dostajesz masc,tabletki,cokolowiek co Ci pomoze.Na poczatku tez balem i wstydzilem sie 1 wizyty ale zle nie bylo.Lekarz wie ze to tematy wstydliwe,jesli masz wielki problem z komunikacja mozesz sie nawet odwrocic od niego i mowic do sciany.Jezeli umowisz sie na wizyte bedzie to dobry krok w dobrym kierunki,reszta juz z gorki;-)

Gość gość
byłam na leczeniu u seksuologa w poradni rodzinnej seksuologiczno-psychologicznej http://www.seksuolog-warszawa.com.pl/ w Warszawie. W tym gabinecie możesz liczyć na fachową pomoc zarówno psychologa jak i seksuologa. Byłam w tym gabinecie na terapii małżeńskiej z mężem i bardzo dobrze ze się wybraliśmy razem bo nasze małżeństwo wisiało na włosku. Gdyby nie terapia to pewnie rozwiedlibyśmy się.