Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartonik1234

wypadanie wlosow objawem ciazy!

Polecane posty

Gość kartonik1234

staralismy sie z mezem o dziecko (: niedlugo ide na bete ale dielnie sie staralismy nie mam okresu prawie tydzien a od paru dni strasznie nagle zaczely wypadywac mi wlosy.slyszalam ze to moze byc objaw ciazy czy to mozliwe?mam rowniez inne dolegliwosci.

Gość to sie robi test
ciazowy albo idzie na bete hcg tu niema wróżek

Gość an2anet
jakie inne dolegliwosci? ja mam dwójke dzieci i wlosy wypadaly mi po porodzie a teraz jesien wiec moze dlatego

Gość kartonik1234
to nie wina jesieni zawsze bez wzgledu na pore roku mialam piekne puszyste mocne wlosy.nagle cos sie stalo.podejrzewam to ze moge byc w ciazy ale czyzby to bylo objawem tego.inne dolegliwosci brak miesiaczki,sine zylki na piersiach,podwyzszona temperatura(37),humorki.

Gość Monika.)
No co ty w ciąży to nie wypadają,bo organizm dostaje takiej mobilizacji że działasz jak niezawodna maszyna życia! Wszystko ci rozkwita i robi sie piękniejsze... -włosy na głowie grubsze i gęstsze i bardziej lśniące(trochę szybko sie tłuszczą((() A na nogach i bikini prawie znikają(nie trzeba depilować)

Gość an2anet
hmm... mozliwe ze mozna pogratulowac :)

Gość kartonik1234
stracilam ochote na sex a u mnie to zbyt dziwne nigdy w zadnym przypadku tak nie bylo nawet sie kochalismy podczas okresu.i duuuzo bialego sluzu.

Gość Siuup
Nie koniecznie wypadanie włosów jest objawem ciąży. Może być ale nie musi. Musisz zrobić badania bo inaczej się nie dowiesz a tu nikt Ci nie da jednoznacznej odpowiedzi ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
czy to pierwszy objaw ciazy to nie wiem ale tak mniej wiecej od 10 tygodnia ciazy wlosy wypadaly mi na potege. byly wszedzie. na lozku na ubraniach a najwiecej na podlodze. trwalo to do 17 tyg ciazy no ale ja wtedy poronilam.

Gość gość
Niedlugo zlamany paznokiec bedzie objawem ciazy - paranoja jakas

Gość gość
moze i tak:)