Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaa09x

Mój facet ma kontakt z byłą!!!!

Polecane posty

Gość lolitaaaa09x

Nie wiem co mam robic...jestem z nim 3 lata ///ostatnio okazalo sie ze on ciagle ma z nią kontakt,zawsze daje jej nowy nr tel.. ona do niego ponoc pisze sporadycznie i rzadko,,jakies zyczenia itp.ale sama nie wiem..co mam z tym zrobic>?okazalo sie ze kiedys nawet sam do niej zadzwonil..pozniej ona do niego pisala..ponoc ona ma kogos i ona wie ze on jest zemna to po co to wszystko?

Gość anigav
Uspokój się wariatko... Co z tego, że utrzymują kontakt??

Gość lolitaaaa09x
jak to co z tego?? ja nie moge miec kontaktu z zadnym kolesiem a on moze? pozatym wpisal ją w tel tak zebym sie nie skapnela ze to ona.. on twierdzi ze robie sceny...ale kto by nie robil jak ja nie wiem o czym z nią pisze jak zawsze ma wykasowane smsy od niej..to czemu kasuje?

Gość a on ci zabrania rozmawiac
z innymi facetami, bo nie kumam? jesli tak, to macie dziwne uklady.

Gość lolitaaaa09x
nie zabrania mi ale jak ktos do mnie napiszze to afera ale jak on z byla pisze to wszystko ok... czy powinnam sie obawiac skoro powiedzial mi kiedys ze jak kiedys bede chciala do niej zadzownic czy cos to ze sie rozstaniemy.. czy on ma cos do ukrycia skoro nie chce zebym doniej dzownila zeby dala mu spokuj>?

Gość lolitaaaa09x
to co ja mam zrobic teraz?

Gość lolitaaaa09x
tłumaczyłam mu ze przykro mi ze on ma znia kontakt i ze niechce tego a on sie na mnie wydziera ze mam skonczyc ten temat bo on nic zlego nie robi..a ze byl znia dlugo to moze miec czasami znia kontakt..ale ja tego niechce a on chyba ma gdzies moje zdanie.. :(

Gość lolitaaaa09x
sam fakt ze ona do niego pisze sprawia ze dostaje nerwicy ;/

nic nie zrobisz , jezeli on ten fakt ukrywa przed Toba , a rozmowa nic nie daje . Ty sama musisz wiedziec , czy to ma sens i jak Ty sie czujesz w takim ukladzie . Ktos kto jest zakochany , nie ukrywa faktu , ze sie kontaktuje z ex , a poza tym po co mu ten kontakt .

Gość lolitaaaa09x
you you..widzisz płakałam..prosilam zeby to zakonczylam,,klocilismy sie o to tydzien a on nawet nie powiedzial mi nic co daloby mi do zrozumienia ze to zakonczy..on poprostu chce miec z nią kontakt i tyle..czasami sie zastanawiam po co on jest zemna skoro mysli o niej pewnie tez?doluje mnie to i mu nie ufam...czasami mam ochote to zakonczyc ale kocham go i sama nie wiem,ale męczyc sie tez niechce. zastanawiam sie tylko dlaczego zapytal mnie o to czy mam jej nr tel i ze ma nadzieje ze do niej nie zadzwonie bo niechce zeby ona pomysla ze ma nienormalna kobiete..co sadzisz?

dramatyzujesz.... ja też mam kontakty ze swoimi byłymi i nie ma w tym żadnego podtekstu ani sexualnego ani uczuciowego. to Ty też trzymaj kontakt z byłymi jeśli to taki problem, a jeśli on zacznie coś marudzić to masz argument nie do zbicia :) dziewczyno wyluzuj trochę to są zwykłe kontakty międzyludzkie i nie ma co doszukiwać się problemów i robić awantur. żeby nie było... jestem kobietą. pozdrawiam

szczerze mowiac nie widze pozytywnie waszej przyszlosci . Ja bym nie potrafila byc z kims do kogo nie mam zaufania . Jezeli on Cie kocha , to dlaczego sprawia Ci przykrosc ? Czyzby milosc nie byla piekna , pozbawiona cierpienia ? Wyglada na to , ze Ty go kochasz , a on nie wyzbyl sie uczucia do bylej i jestes tylko kolem zapasowym . Pomyslalas co bedzie jak jego ex zerwie z dotychczasowym partnerem i przypomni sobie o twoim ? Powiedz mu , ze Ty nie chcesz sie nim z nikim dzielic i jezeli tego nie uszanuje to wyjazd !

Gość lolitaaaa09x
Moze moja zazdrosc Mnie przerasta ;/

Kontakty mozna utrzymywac z bylymi , jezeli to nie sprawia przykrosci obecnemu partnerowi i oczywiscie nie utrzymuje sie tego w tajemnicy .

Gość lolitaaaa09x
mowilam mu dokladnie to samo,ze jak ona zerwie ze swoim i nagle zapragnie wrocic do ciebie to co wtedy?/aon ze nie wroci do niej..ja tam w slowa nie wierze ale wiem tez ze nie kocha mnie tak w 100% czuje sie samotna i olewana...jak ja mu zadzwonilam zlozyc zyczenia to splawil mnie mowiac ze nie ma czasu a sam do niej oddzwonil podziekowac zawyslane zyczenia..to wszystko mnie przerasta ;/ co mam mu poiedziec ja albo ona>?znajac jego pewnosc siebie to powie ze to koniec i czesc.. :( a ja zostane sama i bede zalowac?

Gość Złota_Lilia90
Gdyby mój mężczyzna powiedział mi, że nie chce żebym utrzymywała kontakt z byłym, bo sprawia mu to przykrość oczywiście, że bym ten kontakt zerwała i jestem pewna, że on postąpiłby tak samo. Sama nie chcę nic słyszeć o jego byłych. Na szczęście żadne z nas nie utrzymuje kontaktu z byłymi. Liczy się obecny partner, po co utrzymywać kontakt z kimś z kim już się nie jest??? Twój facet jest jakiś dziwny.

Gość lolitaaaa09x
nie zdazył usunac smsy do niej i dlatego skapnelam sie ze to ona ...najgorsze ze zapisal ja innaczej w tel ..tylko dlatego zebym pewnie sie nie skapnela ze to ona. ;/

Gość Złota_Lilia90
Swoją drogą to dziwne, że wasz związek przetrwał 3 lata skoro on tak Cię traktuje i jak mówisz nie kocha Cię w 100%. To co piszesz brzmi tak jakbyście krótko byli razem, dopiero się poznawali i tak naprawdę jeszcze nie zdążyli w sobie zakochać. :-/ To smutne bo ludzie z tak długim stażem powinni się nawzajem szanować, kochać i wiedzieć co jest dla nich najważniejsze.

Gość lolitaaaa09x
ja tez bym tak zrobila...ale on widocznie nie chce i nie mam pojecia dlaczego :( co mam zrobic zeby przestal sie z nia kontaktowac,on twierdzi ze nie maja czestego kontaktu a ona do niego pisala w czwartek i w piatek a on do niej dzownil tydzien wczesniej i pisal z nia to faktyczie nie czesto...

Gość roman_rencista
To niepokojące...A za prąd płaci on czy ona ?:(

A czy Ty w tym zwiazku nie jestes juz sama ? Czujesz sie samotna , niedoceniana , niekochana , po co Ci tak facet

Gość kicia micia mua mua
wiele facetow tak ma, ze jak ty masz kupli to jest afera, a jak on ma kolezanke to ty jestes glupia bo sie czepiasz. mezczyzni to debile

Gość lolitaaaa09x
Złota_Lilia90 wiem o tym...jestesmy ze soba 3 lata a on nie ma planow zemna zadnych pisze zbyła..ma taka prace ze rzadko jest w domu..dlatego pewnie tez i sobie pisze z nia bo wie ze ja tego nie sprawdze.... męcze sie a mimo to go kocham...mielismy przerwe pol roku i wkoncu stwierdzil ze mnie kocha i ze chce zemna byc ze jestem dla niego najwazniejsza a tu nagle ma konatakt z byla i prosi mnie zebym do niej nie dzownila bo niechce zeby ona myslala ze jest z wariatka..czy to jest normalne????

Gość Złota_Lilia90
Czy na pewno chcesz być z kimś kto nie liczy się z Twoim zdaniem, nie może oderwać się od byłej dziewczyny i czujesz, że nie kocha Cię tak jak na to zasługujesz??? Zastanów się czy jest sens być z nim dalej.

Gość taki jeden pan przed 30
Ja tu obstawiam po prostu niedopasowanie twoje zasady zyciowe są inne niż jego...zostaw go bo on się NIE ZMIENI !!!!!!

Gość lolitaaaa09x
you you...czuje sie sama ..dokładnie...wiecznie go nie ma...a jak jest to i tak nie jest tak jakbym chciala,...moze powinnam to zakonczyc po co mam sie meczyc i to ma trwac dalej..a czuje ze on zawsze bedzie zył sentymentem do byłej,,a ja jestem bo jestem..

Gość no_one
Też tak miałem, choć z dziewczyną. Tłumaczenia podobne, bagatelizowanie, opór przed skasowaniem kontaktu. Rozstaliśmy się po roku z jego powodu. Postawiłem sprawę jasno, skoro to jego chce to niech sobie z nim będzie.

Gość Złota_Lilia90
Albo spróbuj z nim chociaż poważnie porozmawiać, choć pewnie dochodziło już do takich rozmów. Spytaj go dlaczego tak bardzo zależy mu na tym kontakcie, co go trzyma przy tej dziewczynie i czy kontakt z nią jest ważniejszy od twojego szczęścia, powiedz że cierpisz przez te ich sms'y, nie możesz przestać o tym myśleć.

Gość lolitaaaa09x
o wszystko sie musze prosic..o to zeby mi odpisal... czasami mam wrazenie ze on nie mysli o mnie bo jakby myslał to by go interesowalo co robie itp. a dopiero jak zwroce mu uwage to napisze co tam robie itp.przeciez to mozna zwariowac..