Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porblem93

MAM 45 hg i 165

Polecane posty

Gość Porblem93

Hej mam ważny problem. Myslę,ze nie mam idealnej wagi chciałabym miec 45 kg:( chce jak najszybciej 1 kg schudnac moja kolezanka (taka pulchna troche i mala) dzis do mnie - jak jadłam bułkę :-nie jedz tyle, przytyjesz;(((( Ja jestem załamana, wiem,że ona chyba jest zazdrosna bo do chudych nie naleszy ale to mnie dotknęło;9((( od dzisiaj mam zamiar tylko pić w szkole wodę, jesc sniadanie i obiad . zero kolacji ;( moja idealnja waga to 45 kg:( a dzis na wage weszłam oczywisie w pizamie a tutaj 45,9 ;( załamanie normalnie przeżyłam:(o o tm myslicie?

Gość jhguifgiuyfgyi
pojebana jestes;/ to ja mam 158 44-45 kg i mi mowia ze za chuda jestem;/ lecz sie kretynko

Gość Porblem93
No jak uważasz jak prowokacja po ch** tutaj mi piszesz ja mam problem i to nie jest zadna prowokacja

Gość jhguifgiuyfgyi
sluchaj jakas gruba pizda mowi ci ze przytyjesz jak zjesz bulke;/ a ty jej jeszcze sluchasz ja na twoim miejscu bym ja tak wpierdala i jeszcze sie chwalila ze moge bo niewygladam jak ona idz jutro do szkoly wpierdol przy niej batona i powiedz ze to super smakuje!

Bo wiem jak wygląda 45kg przy tym wzroście. Bardzo gustowny szkielet z wywalony brzuchem (nie ma szans żeby ćwiczyć jednocześnie nie jedząc, więc jelita luźno trzyma kawał skóry na brzuchu).

Gość Porblem93
ale jej troche dowaliłam na biologii bo było pytanie o cukrzyce i ja mowie tak na calą klse NADWAGA ;p ale jej mina była najlepsza w ogole ja chce schudnac bo idealna waga to 45,00 a ja mam 45,90;/

Gość Porblem93
Moorland wywalony brzuch i otłuszczony to ma ta dziewczyna co mi powiedziala,że przytyje a ja mam plaski brzuch jakby go nie było;p; haha :) a ja czwicze po szkoole jeszcze

nie mówię, że otłuszczony, ale jak nie jesz mięśnie nie mają budulca, w związku z czym nic nie trzyma wnętrzności i pojedzeniu wywala Ci brzuch...po wodzie też :) 93 to Twoj rocznik?

Gość Porblem93
Nie ale ja mam 16 lat. 1995 mój rocznik

Gość Porblem93
ale ja i tak się zmobilizuję no i schudne to 1 kg;/