Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kefirianka

Dieta kefirowa (3 dni) zdrowe jedzonko - do skutku . Sylwester jest nasz !:)

Polecane posty

Gość Kefirianka

Witam, a więc ważę około 67 kilogramów i mam 172/173 oraz 21 lat . Chciałabym zrzucić około 10 kilogramów i przeszukałam internet i z racji tego, że nie mam jakiegoś planu odchudzania więc od jutra zaczynam dietę kefirową i mam zamiar przeprowadzić ją do soboty a od soboty zaczynam inną dietę nie będzie to żadna kopenhaska itd. zastanwiam się nad dietą jedenej z Kafeterianek (jedzenie sałatki z kurczaka i kapusty kiszonej) mam orbiterek i rowerek stacjonarny i od jutra 30 minut dziennie . Mam nadzieję ,że zajrzycie tutaj od czasu do czasu ja jutro rano się zważę i napiszę ile dokładnie chce schudnąć daje sobie na to czas do sylwestra bo chce zacząć nowy rok pewna siebie i uśmiechnięta od ucha do ucha :):) Wiem jak ciężko jest się odchudzać ! Dlatego potrzebuje wsparcia - bardzo Was potrzebuje kochane :) No ale czas wziążć byka za rogi - moje ciało , moje samopoczucie i mój uśmiech gdy mi się uda :) Od jutra same kefiry około 1,5 litra dziennie , woda , zielona i czerwona herbata + witaminy . i tak trzy dni :) Mam nadzieję ,żę uda się :)

Gość Kefirianka
Hej :) ja już zważona i waga na dzisiaj 66,1 kg .... będe przez te trzy dni kefirowe ważyć się codziennie aby obserwować spadki pozdrowienia dla wszystkich odschudzających się :)

Gość Kefirianka
Dzisiejszy dzień minął cudownie :) wypiłam 1,5 litra kefiru naturalnego i przejechałam na rowerku 30 minut :) czuje się dobrzę nie czuję głodu :) wszystko jest tak jak powinno być buziaki dla wszystkich jutro rano się zważę i zobaczymy czy jakiś spadek może będzie :P Dobrej nocki :)

Gość a mista robal robal
Ja od jutra zacznę :) 1,5 litra wody i kefir przez tydzień, potem gotowane mięso, warzywa... mam ochotę na kapustę kiszoną z innej beczki ;p ważę NAPRAWDĘ dużo, więc się nei chwalę (nie jest to nadwaga rzędu 67kg) Dzisiaj byłam na przymierzaniu bluzek na ślub koleżanki i boże, niby pasują rzeczy ale wyglądam jak w ciąży jak mi znad spodni taka fałda tłuszcuzsię wylewa :( dołączam do ciebie. nie uciekniesz? bo tu sporo tematów umiera

Gość Kaferianka
witaj:) cieszę się że chcesz dołączyć :) z pewnością się uda !! jestem pewna że dasz radę :* ja nie ucieknę gdyż jestem bardzo zmotywowana i chciałabym pomóc nie tylko sobie ale przy okazji i Tobie dając Ci wsparcie :) wypiłam miętkę :) czekam na jutrzejszy dzień i efekt który mam nadzieję zobaczę aby dostać kopa ! :) Powodzenia będę Cię wspierać ile się da !!:) powodzenia :*

Gość a mista robal robal
Ja się zmotywowałam w ciagu 4 godzin zakupów i znalezionej jedynei parze skarpetek o.O Ja na razie dzisiaj nic już nie jem i nie piję, przygotowuję się na uczelnię i jutro sobie zabiorę wode i kefirek ze sobą. Zakupiłam hulahop przez allegro ;p

Gość Keferianka
heeej:) weszłam na wagę a tam 64,9!! :) więc power jeszcze większy :P powodzenia:*

Gość kawka na śniadanko 28
UU jak szybko ci poleciały kg na wadze. Ja ważę obecnie 58 kg przy 158. Chcę schudnać ok 10 kg, dojść do wagi mojej którą ostatni raz widziałam rok temu. Jem zdrowo i wiecej sie ruszam.

Gość kefiterianka
Nie tylko kefir woda i herbatki :) No poleciała szybko ale to woda prawdziwe odchudzanie zaczynam po tych kefirach :):P zobaczymy jaki wynik będzie w sobotę :) Zapraszam chętnych:)

Gość kefirianka
Kolejny dzień za mną jutro się zwążę i zobaczymy co waga wyśpiewa :D miłej nocki