Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona_ona

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Ja zawsze kupuje pierscionki na oko i zawsze pasuja a co do bizuterii zareczynowej, na ogol mozna zmniejszyc, powiekszyc Kurcze, kiedys dostawalo sie pierscionek po dziadkach i nosilo, bo to pamiatka, bo dane z milosci - nie bylo takiego wybrzydzania Dla mnie tez nie maja takie zareczyny magii, ale chlopak chcial dobrze ;-)

Gość kutfa zareczyny przy kolacji j
piertole... to juz nie te czasy paniusiu. Moj mi sie oswiadczył w miejscu dla mnie najpiekniejszym jakim jest Tower Bridge punkt 00:00 w deszcz, cholernie romantycznie było, a potem pizza do domu, kebab, piffka, czyli wszystko to, co lubimy, choc moj to za alkoholem nie przepada no ale... dal sie namowic :)

Biorąc pod uwagę różne tematy na kafe oraz nieudane pierścionki moich znajomych uważam, że naprawdę lepiej jeśli facet chce konsultować decyzję o wyborze pierścionka :) Pomyśl co będzie jeśli wybierze jakiś koszmarny w ogóle nie w Twoim guście?

Gość zaskoczona_ona
noo chyba macie rację :) dzięki kochani za poprawę humoru :)

Gość zaskoczona_ona
wiem dzięki :) to wielkie szczęście dla mnie, ze mogę z nim być :) kocham go jak nikogo na świecie i bardzo się cieszę że on mnie też i że chce ze mną być już zawsze :)

Gość a mnie......................
Mąż powiedział, ze mam sobie sama wybrac. Powiedział do jakiej kwoty a ja i tak wybrałam tańszy :) Potem go schował i czekałam na oswiadczyny - godzina i miejsce było mi nie znane. Popłakałam sie ze wzruszenia :) ze nawet nie powiedziałam: TAK! hehe

Kurcze, jesli facet jest kumaty, to na pewno trafi z rozmiarem! Co za problem? Wystarczy przegrzebac szkatulke albo kupic wczesniej inny pierscionek na jakies imieniny albo bez okazji wraz z partnerka :) Dla mnie to szok, jak mozna nie znac wymiarow ani upodoban partnera :D

Mój mnie zabrał do jubilera, wiedziałam czego szukam i powiedzmy jaki mam limit. Wybrałam zupełnie co innego, w limicie się zmieściłam.cieszę się, że to nie on sam wybierał, bo inne pierścionki nam się podobały. Romantyczne podchody mogą się źle skończyć, złym rozmiarem kształtem i w ogóle. A tak mam to co mi się bardzo podoba :)

Gość tak w ogóle
Byliśmy razem oglądać/przymierzać pierścionki w różnych sklepach, On zwracał uwagę na modele które mi się podobają. Jako mój chłopak wiedział,że nie lubię np. skromnych pierścionków z jednym malutkim oczkiem, tylko lubię biżuterię rzucającą się w oczy,bogate wzornictwo itd. Sam wybrał kupił, moment gdy poprosił mnie o rękę był absolutnym zaskoczeniem-chociaż rozmawialiśmy już o ślubie. A pierścionkiem idealnie trafił w mój gust :-)

Gość gość
Kieruję cię po pierścionek zaręczynowy do sklepu www.savicki.pl Masz do wyboru głównie platynę, różowe, żółte, białe, dwukolorowe złoto u nich przy pierścionkach zaręczynowych. Złoto oraz diament to klasyka przy zaręczynach. Jeżeli chcesz zaoszczędzić to mają również projekty z cyrkoniami. Zaznaczam, że u nich projekty biżuterii z cyrkoniami nie wyglądają tandetnie, tylko naprawdę luksusowo i faktycznie masz do czynienia z bardzo dobrym produktem. Na życzenie jest opcja realizacji zamówienia w 24 godziny, a to się rzadko w branży zdarza.