stokrotka789 0 Napisano Październik 19, 2011 hejka. ostatnio uprawialam petting. dotykalismy sie z chlopakiem i on wlozyl mi palca w miejcse intymne, oraz dotknąl penisem kolic intymnych..Nie wiem czy na jego dloniach znajdowaly sie plemniki... i czy wtedy akurat mialam dni plodne czy nie... jakie prawdopodobienstwo jest ze moge byc w ciazy i kiedy powinnam zrobic test... bardzo sie denerwuje...bo mysle ze wtedy byly dni plodne...prosze o pomoc... okres mialam 27 wrzesnia. a to zdarzenie mialo miejsce 13 pazdziernika.. i mysle ze w dzien plodny...kolejny powinien niby wypasc 25 pazdziernika.boje sie cholernie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grey eyes 0 Napisano Październik 19, 2011 masz 13 lat? Nie wierzę, ze dorosła kobieta zadaje takie pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka789 0 Napisano Październik 19, 2011 mam wiecej niz 13. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghjfghjkfghjklghjklghjk Napisano Październik 19, 2011 no a jakze! na pewniaka chlopeic czy dziewczynka? no bo jak chlopiec to wychwac nma pana wladce z penisem a jak dzieczynka to obowiazkowo na kucharke niewolnice z rozumem wielkosci pestki http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grey eyes 0 Napisano Październik 19, 2011 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach