Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce ta prace!!!!

co musze zazyc/wziac aby dodac sobie pewnosci siebie na rozmowie kwalifikacyjnej

Polecane posty

Gość chce ta prace!!!!

chce zachowywac sie naturalnie jak zawsze, ale bardzo sie denerwuje i stresuje i zle wypadaam na rozmowach . wiec co moge zazyc aby byc peniejszym siebie jak po alkoholu??? z apteki leki piszcie.

Gość chce ta prace!!!!
up :( jakbym bylam pewna siebie i sie tak nie stresowala to juz dawno bym miala prace :O dość !!!!!! chce cos zazyc tylko co!!!!!

Gość chce ta prace!!!!
bo jak wypuije setke albo piwko przed to moga wyczuc chyba :P

Gość chce ta prace!!!!
tak jak po amfetaminie by sie czuc :P tylko teraz nie mam kasy na towar i chce jakis substytut z apteki :P

Gość edfweweew
ja na stres pomagam spbie tabletkami nasercowymi..obnizaja cisnienie krwi i czujesz sie badrziej rozluzniony, nie podam nazwy bo nie chce miec nikogo na sumieniu

Gość edfweweew
ale dobre sa tez ziolowe persenki uspokajaja ale nie wiem jak w stresie

Gość chce ta prace!!!!
podaj nazwe! krzywdy sobie nie zrobie :/ a to lek bez recepty>?>?

Gość chce ta prace!!!!
no podajcie cos :/

Gość chce ta prace!!!!
proszę :(

Gość np.sie umyc
ja tak samo mam nasercowe i na obnizenie cisnienia.jestem wtedy tak spokojna ze nic mnie nie przeraza ale podac nazwe to zly pomysl bo kazdy organizm inny.idz do lekarza najlepiej psychiatra niech ci przepisze lek na uspokojenie ...zapewne dostaniesz dobre leki.to nie wstyd ...ja u niego dostalam i jestem zadowolona.

Gość chce ta prace!!!!
nie mam czasu na psychiatre, podaj nazwe na mail chociaz :/ i chce zeby to bylo bez receptt, moj ojciec zazywa leki na serce moze mu podkradne jak nie powiecie :(

Gość no z tymi kolezankami to ja
spadaj szntazystko jedna...Głupia dziewucha

Gość np.sie umyc
nie kradnie sie leków to po 1 , po 2 ja biore propranolol 10 mg. mozesz zapytac rodzinnego ze chcesz ,zmierzy Ci cisnienie to dostaniesz na pewno.skoro jestes zestresowana to i przy mierzeniu cisnienia bedzie skakac w gore. a one sa na obnizenie.ja biore 4 tabl. w sytuacji stresowej.normalnie przyjmuje 20 mg. na dzien czyli 2 tabletki. u rodzinnego dostaniesz jesli powiesz ze przepisal Ci je psychiatra i potrzebujesz nowego opakowania. co zlego to nie ja, ale wiem co czujesz wiec moze pomoge radzac isc do lekarza.

Gość chce ta prace!!!!
akurat dobrze sie sklada bo mam bardzo wysokie cisnienie, nawet jak mierze je w domu a mam 24 lata :O wiec nie zaszkodza

Gość np.sie umyc
no nie tylko ze to nie sa typowe na obnizenie.maja tez na celu zmniejszyc leki sa tylka przykrywką zeby w danej chwili sie uspokoic. i nie moga byc brane doraznie bo po przerwaniu jest tak ze cisnienie zwrasta bardzo mocno i grozi to ubytkiem na zdrowiu.postaraj sie isc do lekarza serio.powiedz jak jest. na pewno Ci je przepuisze ale poczytaj o tym leku a zwlaszcza przeciwskazania i jak je brac. powodzenia

Gość chce ta prace!!!!
dzieki :(

Gość chce ta prace!!!!
a np. tussipect, acodin? beda??

Gość taki sobie jeden ja
a co to za praca?skoro tak się stresujesz.

Gość chce ta prace!!!!
w zawodzie :( mam mgr i robie inz :( i chce wyslac cv ale nie wiem czy jest sens (na pewno mnie zaproszą bo ost wydzwaniali do po kilka razy, ale nie poszlam bo mialam gdzie indziej) i nie wiem czy wysylac cv czy nie :(