Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bx w

czy kozuszek dla 2 -3 latka jest modny na jesien?

Polecane posty

Gość bx w

mam kozuszek brazowy z białym kołniezykiem barankiem i u mankietów tez jest branek. dziecko ma w nim wyglądac niby elegancko a czy nie wygląda smiesznie jak stary maleńki? czy sztruks jest lepszy niz takie kożuszki? a skóra? chyba tez w iej dziecko wygląda smiesznie ale widac ze rodziców na skóre stac dla maluszka. a moze poprostu najlepsza z materiału lub z ortalionu kurtka?jaka jest wasza opinia?

ja mam normalną kurtke, nie znam się na materiałach ale jest śliska - dobra na deszcz bo nie przemaka no i ma odpinaną podszewkę - co mi się najbardziej w niej podoba

Gość bx w
ja tez mam dwie sliskie na snieg ,mam ten kożuszek i sztruksowa tez mam. ale jak ubrałam kożuszek wyglądał bogato i elegancko i nie wiem czy tak sie dziecko powinno ubierac.

wyglądał bogato i elegancko:D:D hahah,no niezle:Ddawno sie tak nie usmialam:D grunt,to zeby dzieciak wygladał bogato:D

Gość bx w
napisałam jakie mam kurtki a zapytanie jest o kurtke kożuszek- na jesien bo jest cienki. bogato? no własnie ja ie chce aby tak wyglądał ..dlatego pytam czy dziecko w kozuszku nie wygląda na bogatego>? patrzena około i widze dzieci wystrojone w najnowsze kolekcje , nowiutkie, czyste, codziennie to inaczej.