Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka656565

powtarzam rok studiów:(((

Polecane posty

Gość margaretka656565

Jestem załamana...nie podniose sie po tej porazce - wszystko przez jeden wpis - a wlasciwie jego brak... :(

Gość margaretka656565
...bo? Stracilam cos na czym bardzo mi zalezało - studia, w czerwcu moglam sie juz bronić...a tak?

Gość margaretka656565
Najgorsze jest to ze ten przyszly rok zalezal od tej wykladowczyni - wiedziala jakie beda konsekwencje a mimo wszytsko nie zgodzila sie nawet na wpis warunkowy. Bo po co studentowi isc na reke. Czy wszyscy w tym kraju musza miec pod górke? Pytam sie!!! Jak tu czytam o innych - ze i on i ona nagle prace stracili w tym samym czasie, albo jakies marne 600zł na przezycie...piep...ny kraj.

Gość no straszne, chodziłaś na
wszystkie zajęcia, zaliczałaś wszystko jak student powinien a baba nie chciała Ci dać zaliczenia, może zgłoś to dziekanowi?

Gość kafeterianeczkaOla
Oj tam, nie Ty pierwsza nie ostania. Ja licencjat robiłam w sumie 4,5 roku, Przerwałam studia na rok, a potem pisanie pracy mi się przeciągnęło o pół roku. Więc lic 2004-2009, za to pracę mgr obroniłam jako pierwsza z grupy w pierwszym możliwym terminie.

Gość margaretka656565
byłam- 1.promotor ma zawsze racje. 2. jesli jej nie ma to patrz punkt 1 - slowa prodziekana:(

Gość wwwweedfasf
A ja już mam 2 rok w plecy :( Zamiast być na roku 5 jestem na 3 :(

Gość no straszne, chodziłaś na
skoro to sprzeczne z regulaminem uczelni to możesz zgłosić sprawę wyżej, do odpowiednich władz oświatowych, skoro twierdzisz, ze z Twojej strony robiłaś wszystko jak należy

Gość margaretka656565
Licencjata zrobilam bez problemu - nigdy nie mialam problemu z zaliczeniami-mialam problem z seminarium, w czerwcu zgoda na wpis była a we wrzesniu usłyszałam ze owa zgoda wiazaca nie była...pochlastac sie i tyle...bo w czerwcu nie moglam pojsc do niej po wpis bo mieszkam za granica...

Gość kafeterianeczkaOla
Nie uzyskałaś wpisu z seminarium cze zaliczenia seminarium?

Gość margaretka656565
W lutym chce wrocic na uczelnie i wtedy bede miec tylko seminarium - ale juz u kogoś innego...i w czerwcu zamiast sie bronic, skoncze 4 rok...

Gość margaretka656565
w czerwcu mialam zgode na zaliczenie ale nie stawilam sie po wpis a we wrzesniu nie dostalam ani zgody na zaliczenie ani wpisu...

Gość margaretka656565
Jest tu wiecej osob ktore powtarzaly rok - jak sobie poradzilyscie z tym psychicznie? Bo ja wciaz ta sytuacje jeszcze trawie.