Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POZDRO SZEJSET %

Narzekalam ze nie moge schudnać,,.,. poki nie poszlam na studia!

Polecane posty

Gość POZDRO SZEJSET %

Dla chcąćych sie odchudzac- idzcie na studia! :P Ja probowalam wielu diet, i niewiele to dawalo. Jestem 3 tyg na studiach i schudlam juz 4 kilo. Od zapierdalania na uczelnie (na piechote 3,5 km) w tą i spowrotem, jedzenia w malej ilosci sie chudnie, a nie od waszych debilnych diet, ze poglodzicie sie rano a w nocy nawierdalacie. Ruszyc dupska!

Gość POZDRO SZEJSET %
w dodatku poznałam wielu wspaniałych czarnoskórych chłopaków z wielkimi pałkami, więc odchudzanie idzie dużo lepiej :classic_cool:

Gość POZDRO SZEJSET %
Do podszywa- czyżbyś była grubym pasztetem nie mogacym schudnac? :classic_cool:

Gość POZDRO SZEJSET %
Zazdrość boli. Może kiedyś schudniesz i nie będziesz świecic po oczach swoim tłuszczem :P

Gość POZDRO SZEJSET %
poza tym każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość hgddh
ja jakoś na studiach nie schudłam, ale za to jak zaczęłam ćwiczyc intensywnie waga ruszyła:)i ja nie wiem skąd te opinie,że student nie ma co jeść-ja akurat na to nie narzekałam:P

Gość POZDRO SZEJSET %
Ze na da podszywie. Grubasie :P Studenci na serio głodują. Bo nie maja czasu na jedzenie. Wiem to na swoim przykladzie.

Gość POZDRO SZEJSET %
Mam wyklady na kilku uczelniach porozrzucanych po miescie niestety. I jak wracam na stancje to mam pol godzinki na przebranie sie, zostawienie ksiazek, wziecia INNYCH materialow na zajecia i znowu zapierdalam...

Gość POZDRO SZEJSET %
jem właśnie pysznego krowiego placka :)

boże śmiech na sali kuźwa mac czemu ja codziennie zapie...am 4km co dziennie wte i z powrotem do stacji i 48h zapier...am w pracy potem dopiero dzień wolny i sklep dziesięć km zaliczam rowerem jakoś kur.. Schudnac nie mogę a studia ha ha znów śmiech nie ma czasu boże litości szkoda