Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lelewella

pieluchy i husteczki z BIEDRONKI????

Polecane posty

Gość Lelewella

Polecacie? Odradzacie?

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaa
Polecam chusteczki mamy zielone i są świetne a pampy też super.

Gość fjdnvcndcmd
Ja polecam...sa bardzo dobre i jak dla mnie niczym sie nie różnią od firmy pampers.

polecam pieluchy DADA zbiedronki. caly czas uzywalam pampersow oryginalnych .i wyprobowalam przypadkowo pieluchy DADA jestem bardzo zadowolona.

Gość Lelewella
dziewczyny bo ja kupiłam 4 pak chusteczek i paczkę pieluch Dada. Zauważyłam że pieluchy nie przeciekają ładnie się zapinają i wogóle są lepsze niż rosmanowe. Dlatego bardzo jestem ciekawa waszych opinii

ja polecam dada i pieluchy i chustki tylkoz e to zalezy od dziecka, moj w zeszlym tyg mial okropnie odparzona pupe po oryginalnych pampersach wiec.. trzeba sie dopasowac do dziecka

Gość Lelewella
mój starszak na noc tylko pieluch używa zato młoda jest mniumnia i wydaję kasy mnóstwo na pieluchy

Gość Lelewella
mojego starszaka zawsze odparzały huggisy.. i przeciekały u córci odwrotnie huggiesy są ok. Natomiast teraz myślę że nie warto przepłacać..

Ja najpierw kupowałam pieluchy pampers W prezencie dostałam dada z biedronki i teraz sama je kupuję Dlaczego? -są niedrogie -dobrze chłoną - nie przeciekają - nie odparzają pupy i nie robią otarć Zawsze do pieluch kupuje paczkę chusteczek JEstem zadowolona dlatego polecam:)

Gość Lelewella
Właśnie jak byłam w Biedronce sporo mam przede mną kupowało te pieluchy i ja zaryzykowałam. Teraz też nie żałuję. Zobaczymy jak dalej się będą spisywały. Kiedyś koleżanka odradzała te Dady ale te starsze dady były takie sztywne...

kupowałam z Dady dopóki sie nie zmieniły. po zmianie dla mojej córy sa za cienkie i zaraz przeciekają. teraz przerzuciłam się na te z lidla :) ale niedługo przestaniemy w ogóle używać :)

Gość Lelewella
Wiem że CHUSTECZKI tobie literówki się nie zdarzają?? Nie jestem głąbem a twoje słownictwo świadczy o tobie

Gość calineczkacelina
my tez uzywamy chusteczek i po wyprubowaniu z TIPU, Rossmana , kauflanda- DADy są najlepsze bo po prostu sa mokre,\\ co do pampersów myslalam ze są ok ale Babydream z rossmana wygrywają. za 40 sztuk place 15 zł. sa super chlonne