Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość słodkaa20

Jak skutecznie przytyć?

Polecane posty

Gość słodkaa20

Tak pytam jak przytyć,nie schudnąć,bo zwykle to jest problem ;). Chciałabym złapać z 5/6 kilo przynajmniej,ale nie wiem jak. Jem jak dla mnie wystarczająco,ale najwidoczniej za mało bo moja waga stoi w miejscu.Nie mam żadnych problemów ze zdrowiem czy coś,pewnie po prostu bardzo szybką przemianę materii aczkolwiek zależy mi na tym by nabrać nieco więcej ciała. Najlepszym sposobem jest po porostu jedzenie dużo,ale to nie takie łatwe.Nie potrafię jeść więcej niż mam ochotę czy wtedy gdy nie jestem głodna.Próbowałam raz stosować dietę na przytycie,ale trudno mi ją wprowadzić w życie.Jedzenie co 2 godziny jakiś wygórowanych posiłków raczej odpada,bo zwykle wygląda to u mnie tak,że rano zjem coś małego,później drugie śniadanie w czasie przerwy,po powrocie do domu,obiad,a że często wracam np.o 16 to starcza mi on do 20 więc na kolację zjem też coś tam i tak co dzień. Nie mam czasu zjadać co godzina kanapek z różnymi dodatkami,zup czy innych specjałów,bo nie mam takiej możliwości będąc poza domem.Może jest jakaś dieta,którą łatwiej wprowadzić w grafik dzienny lub coś innego dzięki czemu da się przytyć? ;] Proszę o pomoc.!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować