Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

Pomocy co mi sie dzieje:(

Polecane posty

okres mam regularny co 31 dni mam go dostac 25 dzisiaj zapalilam papierosa i zwymiotowalam czy to objaw ciazy?

Gość dfyhr
kochalas sie w tym cyklu? niektore kobiety pisza o tak szybkich objawach ale ja tak nie mialam. mdlosci pojawily mi sie w 5tc. tydzien po owulacji jest implantacja zarodka i od tego dnia produkujesz hormon ciazowy . najczejsciej pierwsze objawy sa w terminie okresu.

Gość myszku
Jeżeli współżyłaś min. jakieś dwa tygodnie temu to zrób sobie test. Może się czymś zatrułaś.

Gość ;/;/;/;/
zrobmy tak: sciagnij majtki, przyloz cipsko do monitora a my zajrzymy i zaraz wszystko bedzie wiadomo. kurwa kobieto a skad my to mamy widziec, ogarnij sie i po test zapierdalaj

tak kochalam sie w dni plodne i staramy sie o dzidziusia ale na test za wczesnie jak mysliscie moze to byc objaw?

Gość myszku
Nie ma żadnej pewności to może być przypadek z tymi wymiotami. Jeśli starasz się o dziecko to: RZUĆ PALENIE!

Gość starasz się świadomie o dzieck
o i mimo to jarasz fajki??? :O:O:O

Gość dfyhr
wiesz kiedy mialas owulacje? jezeli okres powinnas dostac 25ego to jeszcze 6 dni. troche wczas na takie objawy ale kto wie, kazda pisze inaczej.

Gość Prrrrrrrrrrr
starasz się o dziecko, bzykasz w dni płodne, a jarasz? No weź nie ściemniaj. Co z Ciebie za przyszła matka, pewnie dlatego nie możesz zaskoczyć, bo Bóg stwierdził że nie dbasz o ewentualne życie poczęte. Masz za swoje!

Gość dfyhr
nie wiem czy to objaw bo ja nigdy nie palilam . ja jak bylam w ciazy to kilka dni po terminie okresu zaczelo mnie mdlic a wymioty doszly w 7-8 tc ale u kazdej jest inaczej. niektore pisza ze czuly nawet implantacje zarodka a ja nic nie czulam;)

Gość Prrrrrrrrrrr
kurwa nałÓg jak już co kobito, nie dość że jara choć nie wie czy w ciąży, to do tego jeszcze tępa.

Gość a taka jednaaa2....
Na wymioty to jest za wcześnie.I rzuć te fajki jak chcesz mieć dziec ko.

Gość Prrrrrrrrrrr
Magda, idź się wyśpij, sztachnij jeszcze raz i setę zwal i skończ o ciąży, bo w ogóle się do niej nie przygotowujesz, obyś nie zaskoczyła przez najbliższe 50 lat.

Gość dfyhr
najgorsze forum macierzynskie tutaj zamiast pomoc to tylko obrazaja i wyzywaja. do tego zmieniaja temat i nadaja o pisowni. mezczyzni maja racje nie ma nic gorszego od wstretnej baby ( bo nawet ciezko to nazwac kobieta). skonczcie naskakiwac na kobiete. jak chce palic to niech pali. z was takie swiete dziwece heh

Gość a taka jednaaa2....
za wcześnie jest na test.w dniu okresu zrób albo po okresie

Gość myszku
No to być może coś w tym jest, zrób sobie test albo idź na badania krwi - na ciąże

Zrób test,to będzie najpewniejsza odpowiedz.Zwymiotować mogłąś także z różnych innych powodów.Ja tuż przed planowaną@ zaczełam odczuwać dolegliwości ciażowe,ale to były głównie bóle podbrzusza i krzyży.Mdłości doszły pózniej.Nie zadręczaj się na zapas tylko zrób test. Co do testu to mi wyszedł pozytywny w 26dc. Najpewniej jest robić właśnie jak ktoś pisał wyżej w dniu okresu lub po.A jeżeli nie masz cierpliwości zaczekać kilka dni to zrób sobie bete,to jest badanie z krwi pewne na 100%

Gość Ja się pytam
Co za debila planując ciążę pali papierosy, puknij się dziecko w swoje nieskalane myślą czoło, a potem zacznij uprawiać sex świadomie godząc się na dziecko. I jeszcze masz pretensje do odpowiedzialnych ludzi że każą Ci przestać palić jak decydujesz się na dziecko. Naprawdę ta dzisiejsza młodzież nie wie co czyni, tylko piwo, papieroch dla szpanu i sex bez zabezpieczenia nie myśląc o konsekwencjach. A pisz sobie że lata ci moja wypowiedź koło tyłka, to tylko świadczy o tobie jaka jesteś i jaką będziesz matką. Zero odpowiedzialności!!!

Gość o właśnie i jeszcze
nie pal głupia rumpo bo spłodzisz dałna takiego samego jak ty