Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejt Busz

DZIEWCZYNY KOCHANE proszę doradźcie mi, plisss :))

Polecane posty

Gość Kejt Busz

wiem może pytanie z doopy ale musze się was poradzić. Chodzi o kombinezon Tchibo, kupiłam na allegro, sprawdzałam wymiary i problem w tym że moje dziecko nosi rozmiar między 92-98, niestety takiego wymiaru nie ma w rozmiarówce Tchibo więc zamówiłam 98-104. Dziś przyszedł ubrałam młodemu i kruca o zgrozo, wygląda na synku jak ze starszego brata! :O Sprawdzałam wymiary, wiedziałam że spodnie będa ciut większe, ale na nim wyglądają ok. Sprawdzałam dł. rękawów są może ciut dłuższe, ale nie jest źle, tylko szerokość kurtki jest dosyć duża i jak mu ściągne gumki w kurtce na ściągaczach to wygląda jak kulka, matardyjo! Kurde serio wygląda jak ze starszego brata. Dziewczyny doradźcie co mam teraz zrobić? Zostawić ten kombinezon, czy sprzedać i kupić inny?? Bo wymienić na mniejszy nie ma chyba sensu, bo w mniejszym rękawy będą na styk, o ile mie za małe, bo kurtka w rozm.86-92 ma rękaw od pachy 20cm, a on teraz nosi rękawy na dł. 23. CO mam z tym zrobić??? tez kupujecie większe kombinezony/kurtki?? czy tak na styk??? dzięki kochane za odpowiedzi, pozdrawiam ;)

Gość dumnna mama :-)
ja zawsze kupowałam troszke większe bo jak wiadomo zakładając grubszy sweterek dziecku będzie nie wygodnie:-) więc lepiej aby pociechy w zimowym szaleństwie miały troche luzu ...

ja kupuje wieksze... oj nie ze dziecko wyglada jakby mialo ciuszek po starszym bracie :P ale wieksze i oby nie zaduze. to wszystko zalezy czy masz kase! jesli stac cie na kupno drugiego kombinezonu --kup drugi . a ten schowaj. a jak nie to sprzedaj jakiejs moze kolezance albo na allegro wystaw.

Gość senfjfkgjekrj
Każdy produkt mozesz oddac do sklepu, jak masz paragon i nie jest noszony.

Gość purple rainn
do senfjfkgjekrj autorka kupila kombinezon tchibo na allegro wiec na 100 procent uzywany... autorko,ja tez mam dziecko, ktore nosi 92/98 i poniewaz mialam okazje przymierzyc u kolezanki kombinezon tchibo w rozmiarze 98/104 nie zdecydowalam sie na jego kupno...bo jest totalnie za duzy, a w za duzej kurtce dziecku bedzie po prostu zimno.. kupilam fajny uzywany coccodrillo za 100 w rozmiarze 98 i jest super :)

Gość Kejt Busz
purple rainn - tak kupiłam go od gościa, który mi go odsprzedał że znów na jego dziecko okazał się za mały, zresztą widać po kombinezonie że nie jest noszony, ale mmniejsza o to. Nie mam jak oddać zatem. Szlak mnie trafił bo nie spodziewałam się aż tak dużej różnicy między rozmiarówką. Może faktycznie kupie mu drugi, bo w za dużym może być mu zimno. dzięki :) a może ktoś z was mierzył ten kombinezon Tchibo rozm. 86-92, czy jest taka duża różnica między komb. 98-104??? bo najwyżej ten zostawie na drugi rok, a kupie rozmiar mniejszy, ale chciałabym wiedzieć czy jest duża różnica między tymi rozmiarami??

Gość purple rainn
86/92 bedzie za mały na 100 procent odłóz na przyszły rok albo sprzedaj teraz za dobra kase:) za ile go kupilas?

Gość purple rainn
ups..ty szukasz dla synka:):)

Gość Kejt Busz
kupiłam za 149zł, jest nieśmigany, widać to po rzepach, że nie były "haczone". Chyba go zostawie, będzie miał za rok jak znalazł. teraz poszujam czegoś mniejszego. dzięki dziewczyny :) popatrze na te linki może coś mi w oko wpadnie :)