Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karuniia.

Gotycka piosenka obecnie w radiu

Polecane posty

Gość Karuniia.

Pomoże ktoś? Ostatnio puszczają w radiu taka piosenkę. Najważniejsza i najładniejsza jej część to takie samo wchodzenie pięknym kobiecym głosem na coraz wyższe tony, potem znów jest jakiś śpiew. Np w AntyRadiu czasem leci. Taka bardzo refleksyjna jest ta melodia. Ma ktoś pomysł o jaką może chodzić?

Gość może.
Może to któraś piosenka Amy Lee? Posłuchaj tekstu, wrzuć parę słów lub nawet całych zdań które wychwycisz w google wpisując przy tym "lyrics" i może znajdziesz. Ja tak zawsze robię ;)

Gość Karuniia.
--->może. Ja też tak zwykle robię ale po prostu słyszałam ja tylko przez chwilę jak koleżanka słuchała w pracy a teraz słucham radia, czekam, przeglądam listy przebojów i nic...

Gość Karuniia.
Jak tak słucham tego nightwish i tego utowru Within Temptation, to zastanawiam się czy tam to nie jest tylko taka nawiązująca do gotyku wstawka, a cała piosenka nie koniecznie musi należec do tego nurtu. Nie przypominam sobie tam za dużo ostrej rockowej muzyki.

Gość Karuniia.
To sa piękne piosenki, które nadesłałyście, jednak to nie jest żadna z nich. W tamtej prawie nie ma słów. Aż jestem ciekawa jaka to, wy też? Jak ją znajdę to wam zamieszczę, może się okaże, że to nie jest gotyk :)

Gość lepsza Choe
ta piszczy za bardzo..moonlight..i

Gość Karuniia.
-->lola1989pp Znaczy się, nie podoba ci się? :P