Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia małego dzidziusia

pieniądze z mopsu itp

Polecane posty

Witam. Mam poważny problem, a mianowicie- od paru miesiecy mieszkam w miejscowosci z której u dostnie brałam rodzinnego i tu od września składałam papiery na rodzinne, wcześniej brałam pieniądze z innej gminy. i tu jest problem- powinnam dosać pieniądze z tej nowej gminy gdzie złożyłam papiery a przysłali mi jeszcze ze starej i nie wiem co mam zrobić, w tym miesiącu dostane pieniądze z nowej gminy to nie powinnam już brać ze starej i nie wiem co mam zrobić. Bo nie należy brać z dwóch gmin rodzinnego, a ja w starej gminie nie skladałam papierów o przedlużenie rodzinnego.Co byście zrobiły na moim miejscu?

up

rodzinne dostaniesz a widocznie juz dostalas ze starej gminy ostatni raz bo okres świadczeniowy konczy sie w pańdzierniku wiec od listopada powinnas dostac z nowej gminy tak jak zaczynaja sie swiadczenia skoro skladalas we wrzesniu za rok 2010

napewno tak jest? bo martwie sie że moge mieć jakies problemy przez to że wysłali mi tą kase, ale nie składałam tam papierów na nowy okres zasiłkowy.

Gość mnbvcxzdcfghjkjhgfdsdfghjk
wescie sie do roboty a nie wyciagacie łapy po państwowe pieniądze,które ktos musial w postaci podatków oddać!

Gość grudzienka
tak napewno . Pazdziernik jest ostatnim miesiacem wyplacanym a listopad pierwszym