Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona29

chcę seksu a mój facet śpi !

Polecane posty

Zapewne dziwisz się ,że taka kretynka o ociekającym seksie nicku wypowiadała się na forum erotycznym nie na temat,bo pisała o pierdołach ,a powinna o ostrym ruchaniu,obciąganiu pindora itp.

widzę, że umiesz być wulgarna. Ale dla mnie problem stanowi, że masz znikome jak na moje potrzeby poczucie humoru. TY NAWET RAZ SIĘ PODCZAS TEJ ROZMOWY NIE UŚMIECHNĘŁAŚ. Byłaś poważna jakbym nie wiadomo czego chciał i jakbym się jakoś wulgarnie zachowywał...także wiesz - nie zachwycasz elokwencją :) Przykro mi :(

Skąd możesz wiedzieć,że się nie uśmiechnęłam? Bo nie dodałam tej buźki? Może oczekiwałeś rozmowy na inny temat,może źle Cię odebrałam,ale fajnie mi się z Tobą rozmawiało,naprawdę. A co do mojego nicka to nie wszystko złoto co świeci.

a) wchodzisz na topik o niezaspokojeniu seksualnym b) masz nick NIEZASPOKOJONA KOCICZKA c) jest noc CIEKAWE CO MOŻNA SOBIE WYWNIOSKOWAĆ Z TYCH TRZECH FAKTÓW

To mogłeś rozmawiać z tymi co tu znasz,a nie zemną,a teraz masz do mnie pretensje? Dwa razy mówiłam,że jak przynudzam to masz mi to powiedzieć,a teraz jednak o to Ci chodzi. Nie znasz mnie,a z góry oceniasz.

czytam co piszesz, jak piszesz - jestem nauczycielem - umiem oceniać ludzi po sposobie w jaki wyrażają swoje myśli. Nie nudziłaś mnie - byłaś jednak totalnie nijaka. Bez wyrazu. Jeśli jesteś taka na codzień - współczuję Twojemu facetowi. Serio.

A W JAKIM CELU PRZYSZŁAŚ W NOCY NA FORUM EROTYCZNE, WESZŁAŚ NA TOPIK O NIEZASPOKOJENIU SEKSUALNYM POD NICKIEM NAPALONA KOCICZKA I TO W NOCY! No kobieto - nie osłabiaj mnie. Nie trzeba być dziwką by tu bywać - tak nawiasem

Przez Ciebie przeszła mi ochota na seks przynajmniej do jutra. A może i na dłużej. hahahahaha ale ubaw - NA FORUM EROTYCZNYM GDYBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ

Gość niezaspokojona koteczka @
gorzej jak stare małżeństwo :Dhahaha brakowało tylko seksu na zgodę ;)

haha :D dlatego trzeba miec blizska osobe przy sobie :) Jak sie ma ochote to sie poprostu mowi wprost i sie bzyka a nie probuje nieznajoma osobe namowic na cybersex :D

Gość niezaspokojona koteczka @
oj tam ;):D

Gość prukwa.pl
nieznajoma osoba nazwała się napalona kociczka i kilka stron wcześniej wspominała że chce sobie zrobić dobrze, bo nie ma z kim się seksić z powodu wyjazdu faceta, a jej się chce - czytaj od początku