Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencjattt

dlaczego laski po studiach piszą "jestem kobietom"

Polecane posty

Gość Aergia
zdesperowana jak sie ubiegasz o sprzataczke w Anglii to masz racje nikt nie pyta o ortografie

Gość dfdfffgfgdhfghgh
hm ale z was matoly... znam goscia po studiach co zadnej ksiazki w zyciu nie przeczytal, zadnej lektury tylko zawsze czytal streszczenia ale to i tak nie do konca, robi byk na byku a ma studia wyższe :D

Gość księżniczka z innej bajki
dlaczego laski po studiach piszą "jestem kobietom" bo sie nie naóczyły ortograwi w szkole

Gość Juzek spod sklepa
Jakbys byla choc troczke inteligentna to bys zauwazyla ilu masz wrogow na kafe i ile osob wkurwiasz

Gość dfdfffgfgdhfghgh
inteligencja ma wlasnie bardzo duzo wspolnego z ortografią! nie znam madrej osoby ktora robi byki. znam jedną ktora nie robi zadnych i rzeczywiscie jest bardzo madra. a jak ktos robi byki to po jakims czasie wychodzi jego inteligencja a raczej jej brak ;)

Gość Carla brunatna
"spod klawiatury" jej wychodzi, ja nie chce wiedziec co ci z rur wychodzi po tym jak sie zachowujesz

Gość niuhfvv
Fesa katamala, pouczajaca tutaj jakże beztrosko, zakłąda inny wątek i pisze: fesa katamala chce wziąść kredyt na 30 lat WZIĄŚĆ. Ręce opadają......... Medico, cura te ipsum.....

to czy mieszkasz za granica akurat nie ma nic do rzeczy, chodziles/las do szkoly w Polsce jestes Polakiem i ortografii sie nie zaomina chyba ze sie bylo leserem w szkole, od wielu lat mieszkam za granica i jakos nie zapomnialem jezyka wiec Twoj argument zdesperowana jest jak zwykle do bani

Gość Juzek spod sklepa
kazdy znany? a ty uwazasz ze jestes znana tak? Nie rozsmieszaj mnie, wpierdalasz sie wszedzie a to swiadczy tylko o twojej niskiej samoocenie i rozpaczliwym wolaniu o zwrocenie na siebie uwagi

dziwne, ze od tylu lat jakos nie zapomnialem, chyba jestem jakis nienormalny, albo ty jestes typowa polka zerwana ze smyczy za granica, ktora udaje, ze z Polski nie jest - milion takich przypadkow...ale chociazby od twojego ciaglego przesiadywania tu bys sie "nauczyla" ponownie polskiego...nie oslabiaj mnie

Gość to sayonara
ciebie kojarzy? no tak mamy cie w glowie jako bezrobotna kure domowa, ktora calymi dniami pisze bzdety na kafe

Gość Juzek spod sklepa
obsesji nie mam obsesja by byla gdybym sie toba interesowal a ja cie mam gleboko w dupie i chce wreszcie forum od twoich debilizmow uwolnic

Gość offerma....
ooo widze, ze akt desperacji znowu rozjebal temat na kafe...tak ze nikt nie pisze..

Gość Juzek spod sklepa
nie osmieszaj sie bezrobotna nudziaro :) idz moze zrob cos pozytecznego

Gość fesa katamala
zdesperowana Domowa Żona ona ma racje jak sie nie ma kontaktu to sie zapomina to akurat jest normalne, ze ortografia moze ulecieć z głowy tak samo jak sie nie uzywa dobrze wyuczonego jezyka obcego tez się zapomina wyrazy trudniejsze, żadziej w potocznej mowie używane, oraz gramatykę

Gość Juzek spod sklepa
oj nie znudzi mi sie, a tak poza tym to musialabys zawalczyc ze wszystkimi ktorzy cie nienawidza, a jest ich wielu jak udalo nam sie chociazby wczoraj przekonac no i nie tylko

kawaler --> ja nic nie zapomnialam :) chociaz jakis czas nie uzywalam wogole polskiego i zauwazylam ze niestety ale sie zapomina. i nie gadaj mi ze nie bo pewnie ty masz naokolo samych polakow to nic dziwnego ze jestes w jezyku poslkim nadal"plynny".

Gość kopiczynce
zdz musisz sobie na fajnym temacie urzadzac wycieszki personalne...znowu temat zszedl na psy...olejmy to i piszmy dalej