Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana25nie wiem co robic

JESTEM Z FACETEM MOICH MARZEŃ, ale.......

Polecane posty

No właśnie. Od tygodnia jestem z facetem, o którym marzyłam od 10lat(!!!) a mam 25, także przez tydzień chodziłam szczęśliwa jak jakaś naćpana - od rana do nocy banan na ryju. :D Tak niesamowicie się cieszę, że on jest ze mną, że moje wielkie marzenie się spełniło, że spędzamy razem czas, on w końcu zdecydował się na mnie itd. :) Dzień, w którym zdecydowaliśmy, że będziemy razem, dla mnie był najlepszym dniem w życiu i czuje, że każdy kolejny dzień również kandyduje o to miano. :D W czym mój problem? Otóż dopiero dzisiaj odniosłam takie dość ponure wrażenie, że jemu właściwie chyba na mnie nie zależy. Nie prawi mi komplementów, jakoś nie stara się za bardzo o mnie... ale trzyma mnie za rękę gdy gdzieś wychodzimy i całujemy się często. :) Dla mnie facet zawsze był ideałem. :) Wysoki, bardzo ładna sylwetka, twarz jak u młodego, Brada Pitta, super włosy i fryzura, długie rzęsy, cudowny głos!, zawsze pieknie pachniał, był gwiazdą drużyny sportowej, potrafił nieźle rysować - wygrywał konkursy, był najlepszym uczniem w szkole, super się ubierał i kiedys słyszałam jak po paru piwach śpiewał.. ;d - bez fałszu. :P lubie facetów, którzy mają takie poczucie humoru jak on, są weseli, uśmiechnięci, lubią śpiewać i aż bije od nich takie szczęście. :) Ja też jestem niczego sobie, mam powodzenie u facetów, skończyłam własnie jeden kierunek studiów i kończę drugi. Miałam IOS na magisterkach, dlatego zdążyłam się nieco dorobić i stać mnie właściwie na kupno całkiem nowego samochodu z salonu. ;d Oczywiście te pieniądze chcę wydać na jakieś mieszkanie. Tu się pojawia kolejny problem: ja w ogóle nie wiem, czy on mnie traktuje poważnie. Chciałabym z nim rozmawiać o swoich marzeniach i planach.. o tym, że chce kupić mieszkanie itd. Spędzam z nim średnio 2 dni w tygodniu, bo w pozostałe pracuję i się uczę. On już skończył studia i tylko pracuje. Chciałabym przestać bujać w obłokach i umieć trzeźwo na to spojrzeć, zrobić jakiś kolejny krok... nie wiem czy potrafię.

Gość qwqqweweqweerrerrerret
powiedz mu z seksem chcesz czekac do slubu to od razu ebdzie wiadomo czy on sie kocha czy tylko kopuluje z toba, proste jak drut!

Gość 04122006
witaj autorko:) bardzo cieszy mnie Twoje szczescie:) Najwazniejsze ze podjeliscie decyzje o byciu razem. To normalne ze masz obawy, ze czujesz niepewnosc. Jasne ze mu na Tobie zalezy, a ze nie prawi komplementow, to ozn ze nie jest wylewny, Wazne co robi a nie co mowi:) Mysle ze bedzie dobrze To normalne ze planujesz, zawsze tak jest ze mamy jakies marzenia, rozpedzamy sie gdy poznajemy kogos i sie zakochujemy. Ochlonij, ciesz sie tym co jest na daną chwilę. Wazne ze uwazasz ze Twoje marzenie sie spelnilo. A jak dlugo sie spotykaliscie zanim zdecydowaliscie sie byc razem? Co? opowiedz nam to

Nie cały miesiąc się spotykaliśmy, byłam dość zdystansowana wtedy, za to teraz epatuje takimi emocjami, euforią i ogólnie radością... :D po 10 dłuuuuuuuuugich latach, w końcu moje największe marzenie się spełniło. czuję się, jakby to był jakiś cudowny sen.. nigdy nie sądziłam, że to marzenie się spełni, dlatego jestem taka szczęśliwa, a jednocześnie tak bardzo się boję. dziękuję za odpowiedzi 🌼

Gość 04122006
no ja zycze Powodzenia:) a jak u was sprawy seksu wygladaja?

Gość fdgfdhfghfgjfgj
Facet Twoich marzeń, będzie dla Ciebie koszmarem bo będziesz całe życie o niego zazdrosna, i cały czas będziesz patrzyła jak inne ( często ładniejsze) dziewczyny go uwodzą

nie ma seksu jeszcze. :) nie mieliśmy okazji, szczerze mówiąc. :D nie jestem o niego zazdrosna. ;) na razie jestem w stanie ogromnej euforii, uważam, że mój ideał jest niemal nieskazitelny i nie zniżyłby się do zdrady. ogromnie go idealizuję, ale trudno, żeby nie.. ;p jest naprawdę boski! koleżanki, które nie znały go wcześniej, też mi mówią, że mam ogromnego farta, że mam TAKIEGO faceta. :)

Jaa, ale super, też bym tak chciała. :) Nie martw się, dopiero zaczynacie być razem, więc na poważne rozmowy jeszcze przyjdzie czas. Na razie po prostu ciesz się spełnionym marzeniem, zresztą, żeby jakieś deklaracje z jego strony usłyszeć większe niż na razie,to chyba musicie poczekać, nikt od razu nie obiecuje wspólnego mieszkania i hajtania się. W zasadzie doświadczenie mam w związkach zerowe, ale tak mi się zdaje, że te sprawy bez pośpiechu powinny przebiegać. :P Życzę nieziemskiego szczęścia. Przywracasz mi wiarę w to, że największe marzenia mogą się jednak spełnić. :classic_cool:

Gość pseudonima
"Nie cały miesiąc się spotykaliśmy, byłam dość zdystansowana wtedy, za to teraz epatuje takimi emocjami, euforią i ogólnie radością... po 10 dłuuuuuuuuugich latach, w końcu moje największe marzenie się spełniło. czuję się, jakby to był jakiś cudowny sen.. nigdy nie sądziłam, że to marzenie się spełni, dlatego jestem taka szczęśliwa, a jednocześnie tak bardzo się boję." oO jakos w to nie jestem wstanie uwierzyc :I

Gość jestem z kobietą moich marzeń
Kaśka to ty? :)

Gość Kaliban Kaliban
Przyjebane prowo ciągle tej samej kretynki. :O

Gość pseudonima
". Przywracasz mi wiarę w to, że największe marzenia mogą się jednak spełnić." noooo...a wiesz czemu? :) bo pieknie o tym pisze

Gość gwoli wyjasnienia...
kobieto, on jest z toba tydzien...ty z nim od 10 lat...czy rozumiesz teraz jego zachowanie...piszesz jak jakas 15-latka. wyluzuj troche, czy zalozysz mu jutro lancuch na nogi, zeby ci nie uciekl?

Gość k--------j
bardzo dobrze ze tak uwazasz. Dlaczego masz byc zazdrosna.. to zalezy jaka Ty jestes, jesli jestes dowartosciowana, nie masz problemow z poczuciem wlasnej wartosci i jestes pewna siebie - to nie powinno stanowiac zadnego problemu w przyszlosci ze Twoj facet jest b. atrakcyjny. Ja bym osobiscie bala sie takiego zwiazku z takim kims, nie budzilby mojego zaufania, ale to zalezy ode mnie od mojego podejscia. I nie ma reguly. Moze byc ktos srednio atrakcyjny i nie pasowac na wygląd do kobiety a i tak stworza dobra pare, albo i nie stworzą wcale bo on stwierdzi ze nie ma miedzy nimi chemii. Wyglad w tych sprawach nie odgrywa znaczenia:) Mam nadzieje ze Wam sie uda. Dobrze ze czujesz to co czujesz, jest sie z czego cieszyc i on pewnie tez czuje podobnie. jelsi chodzi o seks - A mowilas ze nie mieliscie okazji, a ciegnie was do tego? kiedy masz zamiar go wyprobowac ??

Pseudonima, czy ja wiem, takim potocznym językiem, normalnym.:P W każdym bądź razie, nawet jak to jest prowo, to fajnie się było pokrzepić. :classic_cool:

Gość k--------j
to z wamijets cos nie tak, albo jej nie zrozumieliscie Napisala ze 10 lat czekala na takiego faceta!

Gość Kaliban Kaliban
pseudonima => jedyna się skapnęła, poznaję tego zyeba, to ta sama. Wymyśla kiedy prozac się skończy. :O

Gość pseudonima
"Nie cały miesiąc się spotykaliśmy, byłam dość zdystansowana wtedy, za to teraz epatuje takimi emocjami, euforią i ogólnie radością..." ty to dosłownie jak bys opowiadało o jednym moim byłym który pojawił sie po 10 latach :I z tym ze ze mnie emanuje obrzydzenie do samej siebie i totalny brak euforii raczej smutek i deprecha i mega obrzydenie za to bardzo bym sie ucieszyla jak bym zoabaczyła chlopaka którego poznałam jak miałam z 13 lat i widywałam go przez pare lat az poszłam do szkoły sredniej kontak sie urwał :/ to pewnie to samo bym czuła co ty teraz

Gość pseudonima
"Pseudonima, czy ja wiem, takim potocznym językiem, normalnym. W każdym bądź razie, nawet jak to jest prowo, to fajnie się było pokrzepić." no własnie ...bo to poezia ku pokrzepieiu serc a nie wiele ma wspolnego z tym co ta osoba czuje :) podnosi was na ducho roztaczajac wizje pieknego zwiazku ...wiem bo ja kiedys tez tak robiłam :) dlatego rozpoznaje z kilometra :) ... poprostu was pociesza ta osoba mówiac piekne rzeczy :)

Gość pseudonima
ogolnie gada (pisze) tak byscie to poczuły...faceci tak robia prawiac wam komplementy i mówiac o miłosci :)

Ale fajnie by było, jakby się okazało, że osoba, o której marzysz od iluś tam lat, jednak może być z Tobą. Wtedy świat byłby fajniejszy.:) Osobiście nie mam nic przeciwko pokrzepiającym słowom.:classic_cool:

Gość pseudonima
"Ale fajnie by było, jakby się okazało, że osoba, o której marzysz od iluś tam lat, jednak może być z Tobą. Wtedy świat byłby fajniejszy." no fajnie by bylo :) ale chyba znasz juz zycie i wiesz jak w nim bywa?

Albo to marna prowokacja albo Autorka jest jakaś jebnięta.Piszesz jak nieogarnięta 13 lata ze wścieklizną cipy..Ja można przeżywać takie orgazmy emocjonalne z facetem,z którym jesteś tydzień a napisałaś,że spotykacie się tylko 2 dni w tygodniu bo pracujesz i uczysz się.Czyli tak szalejesz za gościem po 2 dniach??? Buahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość pseudonima
"Albo to marna prowokacja albo Autorka jest jakaś j**nięta.Piszesz jak nieogarnięta 13 lata ze wścieklizną cipy..Ja można przeżywać takie orgazmy emocjonalne z facetem,z którym jesteś tydzień a napisałaś,że spotykacie się tylko 2 dni w tygodniu bo pracujesz i uczysz się.Czyli tak szalejesz za gościem po 2 dniach???" no własnie zgadza sie... to jest typowe dla 13 latków

Wiedzieć, to wiem jak jest- na pewno nie tak fajnie. :P Co nie zmienia faktu, że chwilowa iluzja nic złego mi chyba nie poczyni. :classic_cool:

Gość kochana autorkoO
aaaaa😭 mi też się wydawało , że na takiego trafiłam...zabójczo przystojny , wykładowca na uniwersytecie , cholernie inteligentny , obyty...no same superlatywy...aż do dziś😭 miał się odezwać jak zawsze i milczy😭 oszust !!

Gość amialobyctakpieknieee
Hmm ja jestem troche w odwrotnej sytuacji niz Ty :) facet podobno 7 lat marzyl o mnie, nigdy nie pomyslal,ze zwroce na neigo uwage(pare lat temu pisal do mnie,nie odpisalam mu,bo bylam wtedy w zwiazku). Teraz jestesmy razem pol roku i co? Poczatkowo on doslownie fruwal pod chmurkami, robil wszystko dla mnie - oczywiscie bylo to docenione z mojej strony, byl taki szczesliwy... A teraz? Chyba jego czar prysl, to ja sie staram bardziej niz on, on zaczal wszystko olewac i miec watpliwosci co do naszego zwiazku(widzimy sie raz w tygodniu, z przyczym niezaleznych od nas). Mamy odbyc powazna rozmowe w sobote,az mnie skreca w zoladku... Nie wiem co sie stalo, chyba po prostu dostal to,czego tak dlugo chcial, o czym marzyl i tyle...byc moze sie rozczarowal(choc w trakcie trwania zwiazku staralam sie nie zrobic niczego, co mogloby go urazic). Kiedy jestesmy razem caly czas sie smiejemy, mamy o czym pogadac, dogadujemy sie bardzo dobrze,ale jemu przeszkadza rzadkosc naszych spotkan i chyba przestal juz czuc do mnie to, co na poczatku... Takze kolezanko - nie ma reguly. Byc moze bedzie tak,ze to Tobie sie odwidzi wczesniej niz jemu :) Nie bierz wszystkiego tak do siebie :)

Gość pseudonima
ale wiesz ze nikt nie wyrobi wieczie działas na wysokich obrotach

Gość amialobyctakpieknieee
dzialan na wielkich obrotach? ja nie wymagalam od niego wiele-on sam taki byl..skoro zdecydowalam sie z nim byc,chcialam normalnego zwiazku...on nagle przeszedl z 1 skrajnosci w druga...to chyba nie ma sensu. moze jesli mnie straci,to sie ocknie i zrozumie blad.na przyszlosc.

Gość pseudonima
"dzialan na wielkich obrotach? ja nie wymagalam od niego wiele-on sam taki byl..skoro zdecydowalam sie z nim byc,chcialam normalnego zwiazku...on nagle przeszedl z 1 skrajnosci w druga...to chyba nie ma sensu. moze jesli mnie straci,to sie ocknie i zrozumie blad.na przyszlosc." a ie mozesz poprostu z nib byc i cieszy sie jego obecnoscia? miłosc pedzac czas tylko bawic sie w jakie dziwaczne gierki w stylu " uciekm gon mnie" to mega meczace i sie w koncu kazdy zmeczy wiecznym poscigiem