Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi254

czy faceci mówia to co myślą?..

Polecane posty

Gość pseudonima
"nie wiem , czemu wy tak skreslacie tak szybko facetów.. ciagle czytam , ze są zli , kłamia , olewają.." a ten 'twój" cie nie olał :) ? na dwa tygodnie? :) twerdzac ze nie ma kasy na doładowanie karty nie mówiac o tym ze jak by chciał to by w iny sposób probował z toba skontakowac "ja go do niczego nie zmuszałam , nie narzucałam sie , to on wychodził z inicjatywa.." no i sie zmeczył i sobie poszedł :) "a moze sa jakies "wyjatki"?" ...

Gość pseudonima
"zasadan numer jeden ...NIE UFAJMY FACETOM !!! to zakłamany gatunek , który mówi to , co my kobiety chcemy usłyszec...reasumując podejrzewam , że kolega chciał cie spławić , nie wiedział jak to zrobic wiec wymyslil cos o braku pieniedzy na karcie" raczej mówia to co im sie wydaje ze chcemy uslyszec :/

Gość chyba (nie)normalna.
Do kamieniołomów z nimi :classic_cool: !!!

Z tymi chujami trzeba bez owijania w bawełne , żadnego rozczulania się ...oni nie są warci nawet tego aby zwrócic na nich uwage , nie wpominajac juz o tym by znimi być.

chyba (nie)normalna. zasadan numer jeden ...NIE UFAJMY FACETOM !!! to zakłamany gatunek , który mówi to , co my kobiety chcemy usłyszec...reasumując podejrzewam , że kolega chciał cie spławić , nie wiedział jak to zrobic wiec wymyslil cos o braku pieniedzy na karcie hahaha nie bardziej zaklamani niz KOBIET :D chyba (nie)normalna - raczej NORMALNA.. FEMINISTKA :D

Gość kalrinka xXx
faceci mowią zawsze to co chcemu usłyszeć , ale w tym przypadku tak nie jest. może faktycznie nie ma kasy, ale internet chyba ma? są przecież darmowe bramki.

LORDKOKS nie podrywaj mnie:classic_cool:

Gość kalrinka xXx
reasumując , dla chcącego nic trudnego

Gość mała mi254
tak tu mam namieszane , ze niech sie jakis facet wypowie i poskłada to do kupy jak widzi te sytuacje..;-)

Gość kalrinka xXx
szukasz chlopa na kafe? hahahahahahaha

Gość pseudonima
"tak tu mam namieszane , ze niech sie jakis facet wypowie i poskłada to do kupy jak widzi te sytuacje.." własnie...gdzie ci faceci niech sie wypowie jakis co tam u was na dnie siedzi

Gość pseudonima
i cisza :) widzisz...jak przyjdzie do powarznych rozmów i szczerych sie wszyscy kolesie ulatniaja :D :D

Gość litosci, powaznych
a czy kobiety mysla co mowia? :classic_cool:

Gość mi mala z pracy
widzisz...jak przyjdzie do powarznych rozmów i szczerych sie wszyscy kolesie ulatniaja tak, ci POWAZNI na pewno...

kobiety nie myslą nad tym co mówią:classic_cool: , zapamiętaj , najpierw mówią , potem myśla:classic_cool::D

Gość litosci, powaznych
ze robia to wiem, a czy do myslenia dochodzi.....

Gość route66
nie ogarniam facetów

Gość bhgftr
Ja u facetów cenię właśnie prostolinijność. Z reguły wiadomomo o co im chodzi. Nawet jeśli nie mówią wprost. W tym przypadku pewnie rzeczywiscie tej kasy nie miał, ale przy okazji upiekł sobie jeszcze jedna pieczeń tzn: odizolował sie od założycielki topiku

wierz mi...dochodzi do myślenia:classic_cool: , z małymi utrudnieniami , ale dochodzi:classic_cool: :D

Gość myśli-ciel
Nie, faceci nie mówią tego, co myślą. Faceci mówią to, co myślą że kobiety chcą usłyszeć W każdym razie inteligentni faceci to mówią.

Gość mała mi254
no , taka sytuacja juz była nie pierwszy raz.. bo tak zazwyczaj to potrafił czasem codziennie sie odzywać , pisac , dzwonić.. a czasem po prostu pisał , ze nie ma kasy i odezwie sie jak da rade , ale juz ta sytuacja chyba mnie męczy..