Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

Licytacja na all niech ktoś mi wytłumaczy

Polecane posty

Gość zaciekawionabardzo
Faktycznie dziwne, bo powinno być teraz nie mniej niż 50,50 czy coś koło tego.

mi sie wydaje ze tak czy inaczej wygrywa osoba ktora zaoferowala najwiecej, dziwie sie ze ktos tak mocno podbil stawke skoro do konca pozostalo az 11 dni. Jak tak dalej pojdzie to skonczy sie na 200zl :)

Przy licytacji wieloprzedmiotowej to wygrywa ( w tym przypadku ) 10 ofert, które dały nawyzszą cenę, ale koszt jednej sztuki będzie najniższą zaoferowaną ( przez te 10 osób/ofert) kwotą;

Gość MałgochaZła
na aukcji wieloprzedmiotowej liczy się najniższa oferta tzn. tej 10osoby/. Jeśli w tym momencie aukcja się zakończy wygra pierwsze 10osób i KAŻDY zapłaci 12zł, nawet ten co zaoferował 50zł

Gość niuniek12345
brałam udział w licytacji takiej jak ta i jest dokładnie tak jak napisała agus1979

Gość 10 najlepszych ofert
sie liczy :o

Gość nie nie nieeeee
wygra 10 osob ale kazda z nich zaplaci tyle ile oferuje czyli jedna zaplaci 50 zl a inna 12zl!!

Gość MałgochaZła
skoro jest 10przedmiotów to wygrywa 10najwyższych, ale z tych 10 cena jest NAJNIŻSZA. Skoro dajesz te 12,50 to przecież nie mogliby Cię zmusić do zapłacenia 50

Gość MałgochaZła
nie nie nieee- nie masz racji, cena będzie jedna

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuu
jak dasz załóżmy 20zł to bedziesz na gorze i przebijesz innych... jest 10 sztuk tunik do kupienia :/ wygrywa 10 osób ktore da bajwiecej za sztuke, przeciez to takie proste.....

Gość reni768
Cena w aukcji wieloprzedmiotowej liczy się ta, która jest najniższą czyli ta, którą zaoferuje w tym przypadku 10-ta osoba. Brałam nie raz udział w takich aukcjach i zawsze płaciłam cenę najniższa z oferowanych.

Gość MałgochaZła
http://allegro.pl/help_item.php?item=163 tutaj najważniejsze: Uwaga: - Wszyscy zwycięzcy płacą tyle samo za każdy z liczby wygranych przez siebie przedmiotów. Wartość przedmiotu wyznacza kwota zaoferowana przez Użytkownika, który jako ostatni mieści się w puli zwycięzców aukcji (przykład poniżej). - Jeżeli aukcja się zakończyła, ale złożone oferty nie wyczerpały liczby dostępnych przedmiotów - wszyscy zwycięzcy płacą za każdy wygrany przedmiot kwotę równą cenie wywoławczej.

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuu
bralam udzial dajesz tyle ile zaoferujesz! nie ma znaczenia ile dadzą inni kazdy placi swoją kwote w tym przypadku 10sob ktore wygraja licytacje

Gość MałgochaZła
ja też kiedyś kupiłam bluzkę za 1zł mimo że dałam 20zł

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuu
to w takim razie ja placilam na zlych zasadach, ogolnie nie wiem ile osob sie do tego stosuje

Gość asdfghjkjhgfds
bo piszecie "pierwsze 10 osob wygrywa" ale napiszcie ze chodzi o pierwsze 10 z góry listy! a nie pierwsze 10 ktore licytowalo

Gość MałgochaZła
jejuuuuuuuuuuuuuuuu ja też tego nie wiedziałam, dopiero jak dostałam maila, że wygrałam i cena wynosi 1zł.