Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie to dostać????

ozdoby do butow

Polecane posty

Gość gdzie to dostać????

witam!!! Jak w temacie, chciałabym kupic do moich zwykłych carnych czółenek jakies przypinki typu kwiatek czy kokardka, najlepiej skorzane, wiem ze sa takie artykuły tylko pytanie gdzie to kupic? na allegro jest tylko jedna aukcja ale troche mi sie nie podobają te przypinki ale to cos w tym stylu http://allegro.pl/ShowItem2.php/run?item=1853401173&beta=0 dodam ze jestem z Poznania, moze nawet ktos zna dokladny adres takiego sklepu??/ licze na konkretne odpowiedz, pozdrawiam!

Gość gdzie to dostać????
up up nikt nie wie?

szczerze to pierwsze słysze o ozdobach typowo do butów... gdybym chciała ozdobić jakos swoje to wybrałabym się do pasmanterii lub do sklepów ze sztuczną bizuterią i gadżetami - np. glitter, bijou brigitte itp i wybralabym jakiekolwiek ozdoby, a pozniej martwiłabym sie jak je przyszpilić :P ale one zwykle mają jakies spinki, agrafki - nie powinno byc ciezko cos dostac.

Ja bym spróbowała w pasmanterii, w Poznaniu jest bardzo dużo. Myślę, że możesz znaleźć materiał, z którego chciałabyś to zrobić i spróbować sama. np. tą skórkę "zwinąć" w takiego kwiatka. Gotowych ozdób do butów raczej nie znajdziesz. Musisz sama pokombinować :)

Gość pandzior.pl
W pasmanterii jest duży wybór dodatków. To pewnie do butów też się znajdą. Pierwszy raz słyszę o takim pomyśle, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to pasmanteria. Pozdrawiam: www.pandzior.pl

Gość lola78687
nie widziałam nigdy takich w żadnym sklepie, a szkoda.. za to wiem ,że możesz kupić przez internet, bo moja kumpela kupowała na swój ślub.. http://www.facebook.com/#!/coquet.art tam sobie możesz nawet sama zaprojektować takie ozdoby a one Ci je zrobią..

Moim zdaniem, kupuje się buty takie, aby ich już nie dekorować jakimiś przypinkami.