Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .mgokgtm4o2

blagam o rady-ginekolog i problem

Polecane posty

Gość .mgokgtm4o2

mialam hpv i klykciny na zewnatrz odbytu same jakos zniknely okolo 2 lat temu ostatnio -nie pytajcie po co i jak -wyczulam 2 małe gulki w srodku odbytu okolo gdzies tam 1-2 cm w srodku kurrwa mac czy to klykciny?? mam nowego gina i nie wiem czy slowa odbyt i klykciny przejda mi przez gardlo dla wzburzonych-przyszly mąz - jedyny moj partner mnie zdradzal stad zerwanie na 3 mc przed slubem co nie zmienia faktu ze zdarzyl mnie tym gownem zarazic od tego czasu jestem sama a mija juz 2 lata i jakos nie moge sie przełamac zeby zauffac ktoremus jeszcze zyje nadzieja ze to hemoroidy-ale ze w srodku????

Gość babeczzkaa
Na początek zmień ginekologa. Lekarza masz znaleźć takiego, do którego będziesz miała zaufanie i będziesz umiała normalnie powiedzieć mu o wszystkim. Serio warto się rozejrzeć i wybrać najlepszego. Ja m.in. z takiego powodu szukałam lekarza - kobiety. Po drugie tak, to mogą być hemoroidy, ale nie piszesz nic o innych objawach. Ból przy zalatwianiu się, obecność krwi? U mnie tak się objawiałym a na zewnątrz było czuć dopiero po czasie. Nie warto przejmować się na zapas. Ale na pewno nie odkładaj wizyty, bo tak czy inaczej trzeba to zdiagnozować i jak coś leczyć jak najszybciej. Bardzo współczuje Ci tak przykrych doświadczeń, ale jak nie zadbasz o zdrowie, to nikt za Ciebie tego nie zrobi. Także kochana marsz do lekarza.