Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zobaczcie,to chyba jakiś żart!

Polecane posty

Gość kitkabiala
swoja droga moja matka miala kiedys lumpeks i nawet nie zdajecie sobie sprawy co babki potrafia kupowac bija sie o uzywane stoje kapielowe, kupuja majtki uzywane sobie i dzieciom staniki to samo

Gość chybanieglupia
Przesadzacie i za bardzo się czepiacie,przejrzałam aukcje tej babki i niektóre rzeczy ma całkiem normalne, co w tym złego, sprzedać używane buciki ? Tylko że niektórych nie opłaca się kupić ze względu na cenę, bo za 15 zł. można dostać nowe papcie, nie trzeba brać używanych.

Gość porzadne skorzane
najlepsze, ze jeszcze je ktos kupi drozej niz nowe w sklepie kosztuja , .. brrr..

Gość chybanieglupia
Gdyby sprzedała to za połowę tej ceny, miałaby chętnych, ale nie podniecajcie się znów tak, że to takie zniszczone, bo niektóre rzeczy są normalne i za kilka złotych możnaby je kupić.

Gość chybanieglupia
A poza tym to okrutnie wścibskie i niewłaściwe tak kogoś oczerniać na kafe, może kobieta ma ciężko z kasą i sprzedaje używane ciuchy po dziecku, by zarobić na chleb, a tu jakieś zawistne baby ją wyśmiewają niesłusznie.

Gość porzadne skorzane
no z dobrobytu tego nie wyprzedaje to fakt :/

Gość chybanieglupia
Ale jak można tak kogoś wyśmiewać i specjalnie temat na forum zakładać, oby Tobie kiedyś nie przyszło z biedy używanych gaci sprzedawać, tak że nie wyśmiewaj zbyt pohopnie !Bo różnie w życiu się układa.

Gość kitkabiala
mozliwe ze masz racje i sprzedaje bo nie ma na chleb. Ale na pewno nie za ta cene co daje bo jak sama napisalas nowe kupi za tyle. Fakt twoja odpowiedz mnie ruszyla i zastanowilam sie przez chwile ze faktycznie tak moze byc. Jednak tez niekoniecznie . Sa ludzie ktorzy by za chociazby uzywane gacie chcieli wyciagnac kilka zlotych majac pieniadze na wszystko i co wowczas maja powiedziec ci potrzebujacy ktorych nie stac nawet na chleb ? Ze nawet ujzywanych gaci nie kupia dla dziecka za grosze bo ktos chce ponad 15zl z wysylka za nie ?

Gość porzadne skorzane
zreszta widac, ze to rzeczy po wiecej jak jednym dziecku,nie sa brzydkie, ale niestety b juz podniszczone..

Gość chybanieglupia
Dla mnie taki temat jak ten i popieranie tego ataku na tę allegrowiczkę to dowód prostactwa tak piszących.

Gość chybanieglupia
Ludzie kupują różne rzeczy i nie wolno tak wyśmiewać i robić kpin z czegoś takiego. Tyle że fakt kobita przesadziła z cenami i tyle.Bo za połowę ceny to w lumpeksie można dostać mniej zniszczone buty.

dajcie juz jej spokój niech sobie sprzedaje co chce dlaczego tak was to razi nie kupujcie i tyle pewnie są tacy co to kupią!!! ale nie przesadzajcie już po to jest allegro żeby sprzedawać i kupować !! ludzie sprzedają tam nawet butelki używane do mleka i mało tego ludzie to kupują wiec dajcie już spokój

Gość chybanieglupia - :)
chybanieglupia- juz sie tak nie podniecaj . pewnie cie to tak razi bo sama uzywane gacie po dziecku sprzedajesz i probujesz na tym jeszcze dobrze zarobic

Od niedawna jestem na tym forum i zauważyłam ze kto by tu nie wystawił link i nie ważne czy to fajne czy nie to macie jakieś "ale" przestańcie z tym a co wy sprzedajecie??? może te panie co mają zmienne nicki się ujawnią?? i też sie pośmiejemy??

Gość chybanieglupia
Nie,nic nie sprzedaję po dziecku, ani na allegro, ani nigdzie, albo wywalam, albo oddaję, jak ktoś chce, albo chowam sobie, żeby było dla 2 dziecka, jak zajdę kiedyś w ciążę 2 raz,więc nie trafiłaś! A Maria mama ma rację, po to jest allegro,by sprzedawać i nie Wam do tego, czy to używane, zniszczone, czy nowe.Ktoś będzie chciał, to kupi.

Gość chybanieglupia
Jasne, tu nawet nowe ciuchy są krytykowane wzdłuż i wszerz,zawiść i prostactwo i tyle.

nie wiem czy tu są same dzieci na tym forum czy jak??nie uważam by było w pożadku śmiać sie z kogos a ona nawet pewnie o tym nie wie!!! a tak sprzedawałam ciuszki uzywane i zawsze uzywane kupuje moze nie majtki ale ciuszki zawsze po co nowe mam przepłacac na miesiac?? dziwne to forum.....

Gość ona może sobie sprzedawać
a my możemy się pośmiać proste

pewnie te kobiety które najbardziej krytykują same w lumpeksach całymi dniami "grzebią" NAPRAWDĘ WAS NIE ROZUMIEM TEMAT TEGO FORUM CIĄZA PORÓD,MACIERZYŃSTWO I WYCHOWANIE DZIECI a nie allegro, ciuchy krytyka nie pomyliło wam sie?? żegnam was i to forum naprawdę ŻAL mi niektórych osób

Gość chybanieglupia
Ja tu nie widzę nic śmiesznego...

Gość chybanieglupia
Jak ktoś ma ubaw z czegoś takiego, to jest bardzo pusty i prostacki.

Gość cigneto
wiekszosc z nas kupuje uzywane ciuchy ale trzeba miec jakis umiar takze sorry ale dla mnie i dla wiekszosci ludzi ( tak podejrzewam ) sprzedawanie uzywanych gacie to raz ze jest niehigieniczne to dwa jest wstydem jesli sie na tym chce jeszcze zarobic jak sie na chleb nie ma to trzeba isc do pracy a nie wciskac ludziom uzywane gacie po tuningu .

przynajmniej jedna osoba normalna na tym forum jest zapewne dorosła bo reszta... pozdrawiam normalną koleżankę o nicku "chybanieglupia"

Gość cigneto
a ludzie jak ludzie zawsze wszystko krytykuja i znajda sobie powod do smiechu. Jednak takie aukcje to dla nich pożywka

Gość chybanieglupia
tak, faktycznie gacie po małym dziecku to obrzydlistwo, rozumiem po dorosłym, ale po małym dziecku ? Dziwne jesteście.

Gość kgugi
wystarczy poczytać negatywy tej osoby, ludziom zachwala że sprzedaję w bdb stanie a przychodzą rzeczy niezdatne do użytku

Gość chybanieglupia
trochę przeżyłam, życie mnie wielu rzeczy nauczyło i wiem, że może być różnie i takie rzeczy mnie nie śmieszą.Za duża i za dorosła jestem na robienie sobie pożywki do śmiechu z takich aukcji,

oj, przestancie już z tą zawiścią. Czy wiesz, co oznacza to słowo? Mamy odczuwac zawiść, bo ktoś sprzedaje kapcie nadające się na śmietnik? Niech sobie sprzedaje, ale niech brudnych, rozwalonych butów nie określa, że są w stanie bardzo dobrym. A pośmiać się możemy, bo dlaczego nie . Może ktoś się na przyszłość zastanowi, nim wystawi cos podobnego i zaoszczedzi sobie czasu i pieniędzy wystawiając podobną aukcję.