Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddd28

czy wg Was to jest ładna sukienka??

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyy
oł noł! nie zalozylabym czegos takiego

Gość ddddddd28
dzięki za odp:) i czekam na więcej:)

Gość avanti78
Ostatnio koleżanka wysłała mi taką stronę: ijakwygladam.pl A może i Tobie się przyda...

Gość paskudna ta sukienka
nieeeeeeeee

Gość ddddddd28
no to może napisze tylko ze ta sukienka jest obecnie szałem w modzie na zachodzie:) jest to tańsza wersja sukienki miu miu, mozna ją zobaczyc w kazdym magazynie z modą i jest to wzór jak i kroj, jak najbardziej na czasie, chciałam tylko poznać waszą opinie:) dzięki http://angiesmithstylist.typepad.com/blog/2011/08/dandelion-fever-miu-miu-vs-warehouse-c.html

Gość krwiożerczy rybik
i co z tego ,że jest szałem jest okropna po prostu :P jak chcesz bądź niewolnicą mody i wyglądaj jak pajac inne nie muszą z siebie kretynek robić, i chuj z tego ,że na zachodzie tu jest Polska bałwanico

Gość ddddddd28
sama jestes bałwanicą , coz za wzburzenie?:D ale masz racje, jestes w Polsce,,,,:) nic dodac nic ując;)

mnie i tak nie przekonuje. nie widzialam wczesniej oryginału ale musze przyznać ze wyjątkowo podróbka wychodzi lepiej w porownaniu :P ma lepszy krój - niemniej ten rozporek ni w 5 ni w 10 oraz wzór dmuchawcow (???) prezentuje sie wg mnie kiepsko, nie skusilabym sie nawet mimo metki :P

Gość mogą być takie skórzane
Mi się nie podoba mi się ta sukienka , nie założyłabym jej przez ten babciny wzór , fason może by jeszcze uszedł ale bez rozporka . Takie wzory dodają lat i są nie twarzowe.Co z tego ,że jest modna ? moim zdaniem szkoda kasy na coś takiego lepiej kupić coś bardziej klasycznego i uniwersalnego.To jest przelotna moda jednego sezonu taka prawda.

Ta Miu Miu jest genialna. Fajny ten czarny i te dmuchawce, mi się jak najbardziej podoba :) ale ta pierwsza taka sobie. Miu miu jednak nie dorównuje...