Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubkub

chora a dziecko karmione piersia ma 3 tyg

Polecane posty

Gość ubkub

jak sie leczyc?mam 38 st goraczki, chore gardlo, katar i teraz juz kaszel...boje sie ze zaraze mała:(

Gość z tego co pamiętam
jest taki syrop dla karmiących i kobiet w ciąży prenalen, paracetamol na gorączkę, tantum verde na gardło, na katar zapytaj w aptece- zazwyczaj można wszystko, co jest dozwolone dla dzieci. Z naturalnych: mleko z miodem, herbatka malinowa, z lipy, czosnek

Gość z tego co pamiętam
fajna babka ma rację. Do lekarza koniecznie, ja z przeziębienia w czasie porodu nabawiłam się zapalenia płuc. Leczyłam to dwa miechy, ale karmiłam cały czas

Gość podobno zgrzytanie to nie tylk
kup sobie masaczke w aptece i zakldaj przy malej . byc moze juz od ciebie zlapala , a moze nie . Absolutnie nie przerywaj karmienia , bo wytwarzasz przeciwciala . Mozesz zazywac ibuprom , nie przedostaje sie do mleka i paracetamol , troche sie przedostaje , ale takie ilosci , ktore nie wplywaja na dziecko . I karm , bo to najlepsza ochrona dla twojego dziecka , a jesli nawet cos od ciebie zlapie to szybko zwalczy , bo w twoim mleku ,,gotowy lek,,

ja tez karmiłam przy chorobach, tylko lekarzowi musisz powiedzieć. Ja brałam 3 rózne antybiotyki, 2 było wiadomo, ze bezpieczne, z trzecim lekarka dzwoniła az do poradni laktacyjnej, żeby się upewnic czy mozna.