Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość underYourSpell

I dont eat. I dont sleep. I do nothing but think of you.

Polecane posty

Gość underYourSpell
obecna-niedoszła.. ze tak to nazwe, krecilismy ze soba, spotykalismy sie razem ale gowno z tego wyszlo , ona odpuscila i boli mnie to kurewsko bo sie zdarzylem zauroczyc

też tak mam zakochałem się a ona już dawno sobie odpuściła a ja siedzę jak idiota na forum piszę i jeszcze bardziej się nakręcam nie wiem po co?? ale kideyś musi przejść

Gość underYourSpell
ciezko cokolwiek wiecej dodac bylo dobrze i nagle przestala byc zimna, obojetna...

Gość bziummmmmmmmm
spoko mam tak samo z facetem,niby mu sie podobałam,pierdolenie 3 po 3...z początku to ja chciałam odpuścić bo jest coś co nas strasznie dzieli..ale sie zauroczyłam,a on..ma mnie w doopie. kurwa kurwa kurwa !!! :O

Gość naucz się angielskiego lepiej
I dont eat. I dont sleep. I do nothing but think of you. zamiast of , about cymbale albo po prostu pisz po polsku zamiast szpanować

Gość underYourSpell
to tekst z pewnej piosenki angielskiej w ktorej watpie by jebneli gafe .. a wiec za nim zacznies sie madrzec to poczytaj leszczu

Gość małe wytłumaczenie ang
poczekaj nie mogę jeść nie mogę spać nie mogę nic ale dziękuje Tobie-dygresja think to mysleć a dziękować to thank dzięikuję ci - thank you , nie mylić z tank bo to czołg nie znam ang. ale chyba coś cie gry nie jem , nie spię czuję się niczym ale myslę o tobie(zamiast of powinno być about bo o kimś) , jeśli to "myslę z tobą(razem z tobą)powinno byc with , chyba się ktos pomylił i wstawił of które kompletnie tam nie pasuje ;)

underYourSpell to tekst z pewnej piosenki angielskiej w ktorej watpie by j**neli gafe .. a wiec za nim zacznies sie madrzec to poczytaj leszczu możliwe ale jakbyś słuchał nie jednego obcoktajowce śpiewającego po ang. znając ten angielski nawet w stopniu ciut większym niż podstawowym załamałbys się , słownictwem , durnym tekstem i za cholere nie znajomościa gramatyki a o wymowie nawet nie wspomnę ;) nie pouczaj ciołku tylko sam zabłyszcz swoja angielszczyzną leszcz to taka ryba co ma najwięcej ości ale to nie ja bo mam kości ;) bystrzaku madrzec hahahaha chyba mądrzyc jak już Ty co najwyżej możesz próbować mądrzeć w między czasie i ojczystego języka się naucz" poligloto "

Dido. . . dobra dobra mowilem ze nie znam ang. tyle co sie sam nauczylem spoko przynajmniej nie pouczasz ;) jak ktoś wyżej ;) nie znasz ale się starasz i coś wyłapujesz

Gość underYourSpell
spierdalaj frajerze

Gość bziummmmmmmmm
wielki/a poliglotka sie znalazła :O