Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po_poronieniu_nr3

zasniad groniasty poronienie

Polecane posty

Gość Po_poronieniu_nr3

jestem po 3 poronieniu, na poczatku ciazy robilam sporo badan i wszystko wyszlo dobrze. Jutro mam wizyte w klinice nieplodnosci. Chcialabym aby zrobili badania czy przypadkiem powodem nie byl zasniad groniasty. Jakie badania z krwi powinnam zrobic?

Gość Po_poronieniu_nr3
up pomoze ktos

Gość uygluj
z krwi niewiem ale wiem że po poronieniu biorą materiał do badania histopatologicznego i jeszcze możesz zrobić bete z krwi bo ona w ciąży z zaśniadem utrzymuje sie bardzo długo moja koleżanka przez rok co miesiąc musiała badać czy spada jej bo inaczej musiała by być leczona nawet chemioterapią

Gość Po_poronieniu_nr3
mialam tez w ciazy robiona cytologie, czekam na wynik, powiedzcie, czy cytologia w 6,5 tyg moze wykryc zasniad? dziecko umarlo w 9,2 tyg ciazy (wynika z CRL), poronienie 11 tydzien

Gość Po_poronieniu_nr3
w ciazy mialam tez problem z odwarstwiajaca sie kosmowka, jednak ostatecznie duphastonem w 7,5 tyg wszystko juz bylo dobrze

Gość przede wszystki sprawdź
poziom beat hcg we krwi, bo ten jeśli to faktycznie był zaśniad nadal powinien utrzymywać się na niepokojąco wysoki

Gość Po_poronieniu_nr3
ijeszcze jedno Umieram juz z e strachu, ogladam moje zdjecia z USG, weruje net powiedzcie, czy ten zasniad rowija sie w pecherzykau czy poza nim?