Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 3-latki

Moja trzyletnia córka...JESTEM Z NIEJ BARDZO DUMNA :)

Polecane posty

Gość Mama 3-latki

Narysowałam owal. Moja córeczka pieknie dorysowała oczka,nosek,uśmiech,uszy,włosy,rączki i nózki :DJestem z niej bardzo dumna :D:D Może i inne dzieci potrafią tak rysować już wcześniej ale to jest nasz osobisty sukces:):) Tak tylko chciałam się pochwalić;) Mam ku temu powód :D

Gość za darmo to za darmo a nie
no to gratulacje dla was.

Gość Mama 3-latki
Dziękujemy bardzo:):)

Gość Ariska*
moja dwulatka potrafi tak od jakiegos miesiaca:D

Gość Pedagog Szkolny
Nie chcę Cię martwić droga Mamo 3latki, ale to bardzo późno! Powinnaś zgłosić się do odpowiedniej placówki i opieki społecznej. Być może dziecko jest zaniedbywane. Tam udzielą Ci fachowych porad, jak poradzic sobie z opoznieniem dziecka, oraz niewydolnoscia wychowawczą. Pozdrawiam.

Gość Mama 3-latki
'Być może dziecko jest zaniedbywane' Pff.. Ty pedagogiem szkolnym jesteś i takie rzeczy piszesz? Typu za późno itp. Kobieto ogarnij się. Jestem psychologiem dziecięcym. Z resztą to i tak nie ma znaczenia :D To jest nasz mały sukces :D Jak Młoda zrobi coś nowego,bądź jak coś nowego powie to aż dech zapiera w piersiach :D:D Taaaaaka dumna jestem z niej :)

Gość mojekontoweczko
A ja dziś ładnie umyłam podłogę, to mój osobisty sukces

Gość Pedagog Szkolny
Widzę, że bagatelizujesz. Niestety, najciemniej pod latarnią i jak to się mówi "szewc bez butów chodzi". Posłuchaj rady życzliwych osób, zamiast zjadać wszystkie rozumy. Może coś przeoczyłaś? Owszem, to jest wasz sukces, ale niestety twoja córunia jest opóźniona w rozwoju w porówaniu do rowieśników. Nie chodzi o ciebie, i zaufanie do ciebie jako psychologa, ale o przyszłość Twojej córeczki! Jak możesz stawiać swój honor przed jej przyszlością? Natomiast uważam też, że przesadnie się nad nią zachwycasz. Moze gdyby nie to, to zauwazyłabys niedociągniecia.

Gość Mama 3-latki
Dziękuję bardzo za dobre rady :D Moja rada dla Ciebie: Nie oceniaj z góry ludzi (w tym oczywiście dzieci) skoro nie znasz ich bliżej. To tak jakbym pisala interniscie ,że mam wysypke'kropki na skórze,a on od razu stwierdziłby chorobę. To taka moja dobra rada dla Ciebie. Pozdrawiam.

Gość Pedagog Szkolny
Dziekuje za rady i koniecznie zgłoś się do opieki społecznej! Pracują tam fachowcy, na pewno pomogą Ci w wychowaniu córeczki, jeśli sama nie dajesz rady! Pozdrawiam!

Gość fajnie jaj powstaja piekne
jakie niedociągniecia??? To typowe rysunki dla dzieci w młodzym wieku przedazdy rozwija sie inaczej i wg mnie jest ok. Super, ze ja chwalisz to wzmacnia jej samoocene.

Gość Mama 3-latki
Też tak twierdzę. Tym bardziej,że codzienie mam styczność z małymi dziećmi. Śmiem twierdzić ,ze "koleżanka" po fachu wcale nie jest po fachu ;) KAŻDE DZIECKO ROZWIJA SIĘ WE WŁASNYM TEMPIE. JEDNO SZYBCIEJ CHODZI INNE SZYBCIEJ MÓWI A JESZCZE INNE SZYBCIEJ ZĄBKUJE.

Gość no jak słysze ...
Takie wypowiedzi jak rzekomy pedagog szkolny czy jak ci tam to mnie kurwica strzela ( sorry za brzydkie słowo) . Mój syn ma 4 lata nie długo i co jak nie chce śpiewać ( bo uważa że nie umie )z przedszkolakami to znaczy że jest opózniony tak . Weź wyluzuj kobieto byś chciała żeby takie 3-4 latki już umiały wszystko . Autorko nie słuchaj tej baby pewnie dzieci nie ma i taka mądra udaje . gratulacje dla córeczki

Gość Mama 3-latki
:) Dziękujemy :)

Gość ale wy jestescie
śmieszne :) nie widzicie ze Pedagog Szkolny jaja se robi? :) :)

Gość chłopiec w rozmiarku 80-86
a czy rączki miały paluszki?

Gość Mama 3-latki
i paznokcie :P