Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolatka 21 ..

do wynajmujacych w uk, jak wyglada to cale sprawdzanie refernecji, umowa, kaucja

Polecane posty

Gość malolatka 21 ..

jak wyglada to cale sprawdzanie referencji w agencjach mieszkaniowych?wiem ze za osobe sie placi, wymagaja listu,tel od pracodawcy, wyciagi z banku, numeru tel od odatniego lanlorda. jestem ciekwa czy istnieje jaks czarna lista?chodzi mi o to ze kiedys nie placilam za 3 ostanie tyg. mieszkania za pokoj(ale wszystko poszlo z kaucji ktora wynosila 3 tyg.rentu)mieszkalam u nieuczciwego lorda ktory nieoddawal kasy wiec ja wymieszkalam, czy oni moga to jakos sprawdzic bo tego nie podawalam do wiadomosci w nowej agencji

Gość ok ja ci poradze
skoro przemieszkalas depozyt tzn ze nic zlego nie zrobilas jesli nie podalas zadnego kontaktu do tego landlorda to niby jak go oni maja znalezc ...???

Gość malolatka 21 ..
nie podawalam kontaktu do tego landlorda, tylko zanim sie wyprowadzilam od niego powiedzialm mu wprost ze wiem ze nieoddaje kaucji i nie bede placic a on na to o jakijs liscie mi mowil(nie wiem dokladni co ba moj ang.nie jest taki dobry) ze moge miec problemy. i jeszce moi znajomi opowiadali ze chcieli sie wyprowadzic przed koncem umowy ale okazalo sie ze nie moga bo beda musieli i tak do konca zapalcic choc juz nie bedea mieszkac tam.czy to prawda??

Gość malolatka 21 ..
a co sie stanie jesli przestana placic miesieczny rent??co wtedy z umowa?chyba ich wyrzuca za nie dotrzymanie warunków umowy i jakie jeszcze konsekwencje tego poniosą??

Gość malolatka 21 ..
dzieki za informacje pozdrawiam