Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaszeczek

problem

Polecane posty

Gość lukaszeczek

witam wszystkich mam problem z dziewczyna od lipca od kiedy sie poznalismy to codzienn uprawialismy sex az tu nagle oznajmila mi ze do grudnia nie dostante i pozniej bede dostawal raz w miesiacu dlaczego tak chce zrobic a nadmienie tu ze to typ dziewczyny flirciary i w zyciu wielu miala chlopakow przedemna z ktorymi sex uprawiala o jednym ze swoim bylym to duzo mi opowiada jak kochali sie nawet jak mioesiaczki miala i krew im nie przeszkadzala a mi takie "udogodnienia" robi ,jest sens z taka na dlusza mete ? co moze byc przyczyna na takie jej zachowanie ?

Gość oneee
tez tam mysle. chce zobaczyc czy Ci zalezy. no bo jak ja kochasz to zrozumiesz prawda? porozmawias zitp..

Gość wójekstaryhuejk
może jej szpara już się tak rozwaliła że dwa wibratory nie mogą jej pomóc dojść

Gość Nieco starszy
Do lukaszeczka Na takie oswiadczenie: "do grudnia nie dostaniesz i pozniej bedziesz dostawal raz w miesiacu" (rozumiem, ze bez jakichkolwiek wyjasnien) nalezy NATYCHMIAST zakonczyc zwiazek. Zadna dziewczyna, z ktora warto byc nie wystawia takich numerow. Jezeli zaakceptujesz to czy nawet wdasz sie w dyskusje to bedziesz mial przesrane na zawsze bo ona zobaczy, ze mozna Toba kierowac i potem bedzie tylko coraz gorzej a jak jej zrobisz dziecko to bedziesz calkiem za niewolnika. A wiec jeszcze raz: opuscic ja NATYCHMIAST! Zycie jest zbyt krotkie na obkrecanie sie ze znarowionymi kobietami - tyle jest przeciez slodkich fajnych dziewczyn :)